Suntem pe Facebook

Tempestini Simone ( Pilot )

Nume:Tempestini
Prenume:Simone
Data nasterii:1994-08-12
Cariera

2018Campion national absolut in CNRD si campion la Clasa 2.
2017Ocupa Locul 3 la Clasa 2 in cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop. Participa in Campionatul Mondial de Raliuri la categoria WRC 2 la bordul unui Citroen DS3 R5.
2016Campion national absolut si Campion la Clasa 2, alaturi de echipa Napoca Rally Academy. Devine Campion Mondial la Junior WRC si WRC 3.
2015Campion national absolut (clasament general FIA) cu 150 puncte, Campion la Clasa 2 si Campion la Juniori, alaturi de echipa Napoca Rally Academy. A concurat in WRC 2 cu un Subaru Impreza N14 si in Junior WRC cu un Citroen DS3-R3 Max unde si obtine locul 3 cu 81 de puncte in primul sezon complet in Campionatul Mondial de Raliuri.
2014CNR - Obtine locul 4 in clasamentul general, locul 3 la clasa 2, la juniori si in clasamentul echipelor alaturi de Napoca Rally Academy. Tanarul pilot castiga locul 2 la Danube Delta Rally. CNVC - Cu doua participari in acest sezon: Marele Premiu al Orasului Brasov si Trofeul rasnov, tanarul pilot incheie pe pozitia a cincea in clasamentul grupei N. Simone obtine victoria grupei la Trofeul Rasnov. Locul 3 in clasamentul juniorilor.
2013ERC - Are mai multe participari in European Rally Championship si castiga Production Cup - Teams impreuna cu Napoca Rally Academy. In CNR, tanarul pilot bifeaza doua abandonuri, iar la final de sezon obtine titlul la juniori in fata lui Raul Badiu si Rares Tomita. Obtine de asemenea locul secund la echipe alaturi de Napoca Rally Academy.

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri