CNRB/CNRBM - Raliul Iasului (1,2)

Iasi, 02 sep. - 03 sep. 2022
www.raliuliasului.ro/


  Suntem pe Facebook

Gala Campionilor revine la Cazinoul din Sinaia

Data: 05 Decembrie 2014 / Raliuri

Gala Campionilor FRAS revine la Sinaia in 2014, urmand sa se aiba loc in weekend-ul viitor, la Cazino-ul din centrul statiunii prahovene, care a mai gazduit acest eveniment in trecut. Rally Show-ul, care a fost organizat la editiile anterioare pe strazile orasului, nu va avea loc in acest an din cauza lucrarilor de reabilitare din zona, care nu permit momentan organizarea unui astfel de eveniment.

FRAS a anuntat ca juniorii din CNR, care au fost penalizati de prezenta scazuta de-a lungul sezonului, ramanand fara clasamente constituite la nicio etapa, la fel ca si combatantii clasei 5/6, care au strans puncte doar la Tess Rally, vor fi recompensati in cadrul galei, care este programata in 13 decembrie, cu incepere de la ora 18:00.

”Suntem bucuroși că Gala Campionilor revine la Sinaia" a spus presedintele Federatiei, Ovidiu Mazilu. "Din păcate, în acest an nu este posibilă organizarea rally-show-ului. Chiar dacă reprezentanţii Primăriei Sinaia au avut toată deschiderea, din cauza lucrărilor de reabilitare din centrul orașului, finanţate din fonduri europene, respectiv a modalităţii de recepţie a lucrărilor, nu este încă permisă desfășurarea acestui eveniment. Vom avea însă parte de o seară festivă mult așteptată de fanii sportului automobilistic, în care vor fi premiaţi cei mai buni performeri ai sezonului 2014 la raliuri, viteză în coastă, karting, offroad si la toate celelalte sporturi cu motor pe patru roţi din ţara noastră.”

Adrian Diaconescu
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri