CNVCT - Trofeul Gutai

Baia Mare, 29 aug. - 30 aug. 2020


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Trofeul Rasnov da startul in sezonul de viteza în coasta

Data: 02 Aprilie 2015 / Coasta

După o pauză competiţională lungă de cinci luni, Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop se reia în același loc în care s-a încheiat ediţia 2014. Trofeul Râșnov este programat să se desfășoare în weekend-ul 25-26 aprilie, pe celebrul traseu ce leagă localitatea Râșnov de staţiunea Poiana Brașov.  

Fiind una dintre cele mai populare etape "de coastă", atât în rândul piloţilor cât și în rândul spectatorilor, este așteptat ca Trofeul Râșnov să beneficieze și în acest an de prezenţa unui număr mare de participanţi. Așa cum Brașovul a fost locul în care piloţii Campionatului Naţional de Raliuri și-au prezentat materialele de concurs pentru sezonul 2015, Rasnovul reprezintă cadrul în care fanii vor putea vedea în premieră mașinile campionatului de viteză în coastă din acest an. Înscrierile sportivilor au început deja și se pot face până în data de 16 aprilie, lista de înscrieri urmând să fie publicată în data de 17 aprilie. Documentele oficiale au fost publicate pe www.autorally.ro.
 
Traseul Trofeului Râșnov este găzduit de zona numită Valea Cetăţii, startul urmând să se dea la ieșirea din localitatea Râșnov iar sosirea după parcurgerea a 4 km. Diferenţa de altitudine dintre start și sosire este de 239 metri. Ziua de sâmbătă, 25 aprilie, are programate 3 manșe de recunoașteri și 3 manșe de antrenamente cronometrate. Dimineaţa zilei de duminică, 26 aprilie, propune încă două runde de recunoașteri, urmanda ca cele două manșe de concurs să se desfășoare de la orele 12:45, respectiv 15:15. Drumul va fi deschis duminică circulaţiei publice timp de o jumătate de oră, între 12:00 - 12:30, pentru a da o șansa în plus spectatorilor care doresc să urmărească cele mai importante două urcări ale zilei, manșele de concurs.

Trofeul Râșnov este susţinut de partenerii principali ai evenimentului,Total Lubricants România, SERUS - Reprezentant autorizat Dacia, Renault, Nissan - și Silnef Security, de către Consiliul Local și Primăria Râșnov, în calitate de parteneri oficiali și de către Dunlop România - partener asociat.
 
Trofeul Râșnov este organizat de Auto Blic sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv și se desfășoară cu sprijinul Poliţiei Rutiere Brașov, al Brigăzii de Jandarmi Mobilă Brașov și al Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brașov.
 
Parteneri media: autorally.ro, Kiss FM, Zile și Nopţi

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri