Suntem pe Facebook

Răsturnări de situație la Cupa Câmpulung la Rally Cross

Data: 18 Iulie 2016 / Alte competitii

A doua zi a celei de a IV-a etape a Campionatului Național de Rally Cross a fost una plină de evenimente neprevăzute. Ploaia care a căzut sâmbătă noaptea a oferit șansa celor 22 de piloți să dea tot ce au mai bun și să facă proba îndemânării, talentului și determinării de care dau dovadă. Pentru numerosul public și pentru oficialitățile locale și județene, acest lucru a însemnat șansa de a asista la un spectacol total. 

Ziua a început cu o paradă a IMS-urilor, mașini de colecție, fabricate din 1964 până în 1974, pe care pasionații automobilelor ARO le-au recondiționat. Și, readucând în memorie cursele senzaționale de rally cross de pe vremea când produsele uzinei de la Câmpulung concurau de la egal la egal cu orice competitor, IMS-urile au făcut și două tururi de defilare în aplauzele tuturor spectatorilor.

Finalele au fost marcate de multe momente neprevăzute, de răsturnări de situație, de o manevră care a făcut diferența dintre a ieși în decor și a rămâne pe traseu. Și, din nou, chiar spre final, o ploaie torențială a schimbat toate calculele. Amfiteatrul de pe platoul din cartierul muscelean Grui a devenit o adevărat arenă în care gladiatorii cei mai tehnici, mai determinați și...mai norocoși aveau să își adjudece victoria finală.

Spectacolul nu a lipsit nici de la ceremonia de premiere, acolo unde Eduard Nicolaescu a arătat că are sportul și adrenalina în sânge, executând câteva elemente acrobatice pe scenă. Printre cei care au înmânat premii s-au numărat partenerii evenimentului precum și oficialitățile locale și județene: viceprimarul Mărgărin Blidaru, vicepreședintele Consilului Județean Argeș Simona Brătulescu ( care a venit cu ambii băieței la competiție) precum și deputatul de Argeș Gheorghe Marin.

Cupa Câmpulung Muscel, contând pentru etapa a IV-a a Campionatului Național de Rally Cross, a fost organizată de Clubul Sportiv Brothers Motorsport, sub egida FRAS și a punctat debutul zilelor Municipiului Câmpulung, Primăria fiind principalul partener al evenimentului.

Clasament RALLYCROSS

Juniori

I – Bozică Alexandru – Auto Speed Rally București
II – Gheorghe Alexandru - AS Sprint Club Mioveni
III – Tudose Constantin – Sprint Club Pitești
IV – Todor Vendel – AS Sprint Club Mioveni
V - Vladu Robert - AS Speed Rally București
VI - Domokos Sandor – Târgu Mureș

H1
I – Domokos Sandor – Târgu Mureș
II - Nicolaescu Eduard  - Brothers Motorsport Câmpulung
III – Tudose Constantin – Sprint Club Pitești

H2
I -
Achimoiu Bogdan – AS Rally Cars Brașov
II – Stan Octavian  - AS Speed Rally București
III – Ivan Marian – AS Speed Rally București

H3
I – Pleșa Mihai – AS Sprint Club Mioveni
II – Berbecaru Mihai – Pro Car
III – Nicolaescu Eduard – Brothers Motorsport Câmpulung

H4
I – Talianu Florin – AS Rally Cars Brașov
II – Ivan Marian – AS Speed Rally București
III – Berbecaru Mihai – Pro Car
IV – Bodea Dan

BUGGY / Juniori
I - Lămbescu Sebastian – AS Sprint Club Mioveni
II - Talianu Alexandru – AS Rally Cars Brașov

1600 Buggy
I - Rîndașu Iulian – AS Sprint Club Mioveni
II - Dunavățu Cristian - ACS Raideri
III – Mitoi Mădălin Alexandru - ACS Raideri TG Jiu

Super Buggy
I - Rîndașu Iulian – AS Sprint Club Mioveni
II - Șerban Vasile –  ACS Raideri Târgu Jiu
III – Mitoi Mădălin Alexandru - ACS Raideri TG Jiu

ECHIPE
I- AS RALLY CARS BRAȘOV
II - AS SPRINT CLUB MIOVENI
III - AS SPEED RALLY BUCUREȘTI
 

Brothers Motorsport dorește să mulțumească pe această cale Primăriei Câmpulung, tuturor partenerilor tehnici și media pentru sprijinul acordat, spectatorilor pentru numărul mare în care au asistat la competiție și vă lansează de pe acum invitația la celelalte evenimente automobilistice care vor fi organizate anul acesta la Câmpulung.

Raliuri

  • CNRB
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri