Rally Italia Sardegna

Italia, 07 iun. - 19 iun. 2018


  Suntem pe Facebook

Organizatorii Rally Mexico se asteapta la peste 200 de mii de fani la superspeciala 

Data: 26 Februarie 2017 / World Rally Championship

Peste mai putin de doua saptamani, Campionatul Mondial de Raliuri isi va disputa prima etapa de macadam a sezonului 2017. Raliul Mexicului va debuta cu o proba superspeciala in centrul capitalei Mexico City, cel mai mare oras al tarii si unul dintre cele mai populate orase ale lumii. Organizatorii evenimentului se asteapta ca la proba urbana sa asiste peste 200 de mii de spectatori.

Cea de-a treia etapa a campionatului isi va avea punctul central in orasul Leon, insa toti ochii vor fi atintiti joi seara asupra pietei Zocalo din Mexico City, locul unde au fost filmate scenele spectaculoase din filmul Spectre. Cu ocazia raliului, in piata si pe strazile din jurul acesteia va fi amenajat traseul cu o lungime de 1.57 km ce va fi parcurs de doua ori de noile masini WRC.

"Suntem incantati sa fim invitati in aceasta locatie de catre autoritati" a declarat directorul raliului Patrick Suberville. "Tara este foarte pasionata de motorsport. Prezentari au mai avut loc in piata atunci cand Formula 1 sau Campionatul Mondial de Anduranta au venit in Mexico City, dar WRC este prima competitie ale carei masini chiar vor concura acolo. Suntem foarte mandri" a adaugat acesta.

Superspeciala va fi transmisa in direct pe WRC Plus joi, 9 martie, incepand cu 20:00 ora locala (4:00 dimineata a doua zi in Romania).

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri