Rally Italia Sardegna

Italia, 07 iun. - 19 iun. 2018


  Suntem pe Facebook

Mikkelsen va pilota pentru Hyundai in ultimele trei etape WRC

Data: 05 Septembrie 2017 / World Rally Championship

Desi a facut in acest an trei raliuri la volanul unui Citreon C3 WRC, Andreas Mikkelsen va incheia sezonul alaturi de Hyundai Motorsport. Pilotul norvegian va pilota in ultimele trei etape din 2017 un Hyundai i20 WRC si este de asteptat ca anul viitor sa faca sezon complet cu echipa sud-coreana.

In mai putin de un an calendaristic, Andreas Mikkelsen va ajunge sa piloteze oficial masinile a trei producatori diferiti din WRC. Dupa ce a incheiat sezonul trecut cu o victorie in Australia pentru Volkswagen Motorsport, norvegianul a ramas fara echipa in urma deciziei constructorului german de a se retrage din campionat. In aceste conditii, Mikkelsen nu a refuzat oferta Skoda pentru a participa in WRC2, pana cand echipa de uzina Citroen i-a oferit o masina pentru rundele din Sardinia, Polonia si Germania. In raliul german a obtinut locul secund, iar echipa Hyundai i-a propus sa concureze pentru ei in etapele ramase.

Pentru Raliul Spaniei, Mikkelsen il va inlocui pe Hayden Paddon si probabil ca pentru Raliul Marii Britanii si cel din Australia ii va lua locul lui Dani Sordo.

Dan Terea 
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri