TESS Rally Brasov

Brasov, 24 mar. - 25 mar. 2018
www.raliulbrasovului.ro


  Suntem pe Facebook

Alexandru Gheorghe: “Luam startul la Iasi pentru consolidarea pozitiei in clasament”

Data: 07 Septembrie 2017 / Raliuri

Membrii echipajului Alexandru Gheorghe – Ciprian Solomon (#444) au folosit vacanta oferita de calendarul competitional de raliuri imbinand placutul – odihna, relaxare si distractie, cu utilul – sesiuni de teste, sub directa coordonare a “domnului professor” George Grigorescu, pe trasee de macadam.

“Pentru mine si acest raliu este o noutate absoluta. Ma bucur sa iau startul la Cotnari Rally Iasi si o fac impreuna cu experimentatul meu navigator, Ciprian Solomon, cu gandul de a ne consolida pozitia secunda in clasamentul general al debutantilor”  a declarat pilotul Alexandru Gheorghe.

Nu va fi o sarcina usoara, da fiind presiuna exercitata de locurile 3 (Cristian Timisica – Mihai Capet) si 4 (Dragos Popa – Sorin Colceriu). Avantajul echipajului Alexandru Gheorghe – Ciprian Solomon este dat de pozitia din “clasamentul adevarului”. Demersul echipajului se sprijina sip e indelungata experenta a navigatorului, care participa la raliul Iasului din 1998, atunci secondandu-l pe brasoveanul Marian Barbu.

“Calitatea probelor special de la Iasi creste an de an. Imi aduc aminte cu nostalgie de problemele pe care le-am intampinat pe timpul recunoasterilor din anii 2000 ale acestui raliu. Sper sa il pot ajuta si indruma pe mai tanarul meu coleg in atingerea dorintei noastre de a ne mentine pozitia in clasament”  a adaugat Ciprian Solomon.

Echipajul Alexandru Gheorghe – Ciprian Solomon este sustinut in sezonul 2017 de SC WHEELS SPEDITION.

PR Echipaj Gheorghe Alexandru - Ciprian Solomon

Credit foto: RallyZoom.ro

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri