Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Super Rally devine campionat din 2018

Data: 10 Ianuarie 2018 / Alte competitii

După experimentul reușit din 2017, Super Rally devine un campionat de sine stătător ce va organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Anul trecut a avut loc prima cursă de Super Rally, la Craiova. Câștigătorul din 2017 a fost Vlad Cosma pe un Subaru Impreza.


                                                                                 Foto: fras.ro

Super Rally se va desfășura pe modelul superspecialelor din raliuri, acestea vor fi alergate exclusiv pe asfalt, iar lungimea va fi de maxim 3 kilometri. Pe traseu vor fi simultan două automobile de concurs, aici putând concura mașini de competiții cu sau fără pașaportul tehnic FRAS/FIA. Concurenții din Super Rally pot rula cu licență FRAS 2018. Echipajul poate fi alcătuit din pilot, dar și copilot acesta fiind opțional. De asemenea, piloții fără licență pot concura la Super Rally, dar cu anumite condiții speciale specificate în regulamentul competiției.

Un alt aspect important este că cele 4 etape din Super Rally vor fi alergate și de cei care vor concura în Campionatul Național de Time Attack, astfel fiind competiție suport.

Calendarul Super Rally + Time Attack 2018:

  1. Hunedoara, 12 mai
  2. Târgu Mureș, 23 iunie
  3. Craiova, 15 septembrie
  4. Pitești, 27 octombrie

Andrei Mangalia
RPM Racing Ro

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri