Raliul Argesului

Pitesti, 26 iun. - 27 iun. 2020
www.raliulargesului.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Tess Rally PS7 - Marisca "bate" Cheia, Porcisteanu are probleme iar Mihalache urca pe podiumul general

Data: 25 Martie 2018 / Raliuri

Bogdan Marisca a fost cel mai rapid pilot al specialei Cheia, parcurgand cei 27.5 km cu timpul de 15 minute si 30.7 secunde. Chiar daca Simone Tempestini a scapat de presiunea pusa de Girtofan, a venit totusi al doilea, la 6.7 secunde in urma colegului sau de echipa. O problema tehnica l-a incetinit mult pe Vali Porcisteanu, facandu-l sa piarda 2 minute si 44 secunde dar si pozitia de podium a clasamentului general. In locul sau a trecut Manu Mihalache, dupa ce a incheiat al treilea cea mai lunga speciala a Tess Rally 47.

Simone Tempestini a trecut cu bine de cel mai dificil test al raliului brasovean, avand dupa speciala dubla Babarunca / Cheia un avans de 42 de secunde in urma ocupantului pozitiei secunde, Bogdan Marisca. Aflat la prima victorie de speciala din acest an, campionul en titre si-a consolidat pozitia secunda a clasamentului general obtinuta cu o proba inainte, beneficiind si de problemele avute de Vali Porcisteanu (pana). Vallino a ajuns la finalul PS7 cu intarziere mare, cazand pe a patra pozitie a clasamentului general, la 15.6 secunde in urma lui Mihalache.

Norbert Maior ne-a demonstrat ca rezultatul de exceptie de pe Babarunca nu a fost o intamplare, clasandu-se tot al patrulea si la revenirea de la Cheia. Norbert este al saselea "la general", apropiindu-se la 8.3 secunde de Titi Aur si devansandu-i pe Sorin Badea, Mihai Manole si Florin Tincescu. Un alt tanar pilot care a avut in trecut performante surprinzatoare cu o masina cu tractiune fata pe aceasta celebra spaciala, Raul Badiu, a incheiat cu cel de-al cincelea timp. Lui Adrian Teslovan i-a revenit a sasea pozitie pe aceasta proba si se afla pe 10 in clasamentul raliului. 

Dupa o trecere prin parcul de service, echipajele se vor indrepta sper PS8 Rasnov, prima masina fiind programata sa ia startul la 12:59. 

Timpii LIVE pot fi urmariti aici

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri