Raliul Argesului

Pitesti, 26 iun. - 27 iun. 2020
www.raliulargesului.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Tess Rally PS8,9 - Inca doua victorii de proba pentru Simone Tempestini

Data: 25 Martie 2018 / Raliuri

Simone Tempestini a acumulat cinci victorii de proba in Tess Rally 47, fiind cel mai rapid concurent si pe specialele Rasnov si Paraul Rece 3. Inainte de Power Stage, proba gazduit de Poiana in coborare, castigatorul ultimelor trei editii ale Tess Rally are un avans de un minut si 9 secunde in fata lui Bogdan Marisca. Vali Porcisteanu a recuperat ecartul ce il despartea de Manu Mihalache dupa speciala Cheia si a revenit pe podiumul clasamentului general.

Chiar daca jocurile s-au facut de dimineata, pe Babarunca/Cheia, atunci cand Dan Girtofan a abandonat, Simone Tempestini a continuat sa fie rapid, castigand trei din cele patru probe disputate astazi (pana acum). Doar 10.95 km il mai despart pe Simone de cea de-a patra victorie consecutiva in raliul brasovean. Bogdan Marisca ocupa un confortabil loc doi, cu peste 3 minute avans in fata lui Vali Porcisteanu. Incheind cu al doilea timp ambele PS8 si PS9, Porcisteanu a revenit pe podium, pozitie pe care se afla si la finalul zilei de sambata si pe care o pierduse dimineata dupa ce a ajuns la finalul specialei Cheia pe pana la roata stanga - fata. Manu Mihalache a facut un raliu excelent, iar daca nimic deosebit nu se va intampla pe ultimii 11 km, va incheia pe un excelent loc 4 in clasamentul general.

In clasamentul general urmeaza trei masini R5, Titi Aur fiind urmat de Sorin Badea si Mihai Manole. Lui Florin Tincescu ii revine cea de-a opta pozitie, in fata lui Adrian Teslovan si a lui Norbert Maior. Acesta din urma a pierdut mult timp pe aceste doua speciale, cazand de pe al saselea loc "la general" pe 10.

Power Stage-ul este programat sa inceapa la ora 16:10.

Timpii LIVE pot fi urmariti aici

Foto: RallyCow
Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri