Raliul Argesului

Arges, 12 apr. - 13 apr. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Doliu în automobilismul sportiv românesc

Data: 07 Mai 2018 / Raliuri

De astăzi, lumea automobilistică ieșeană este mai săracă. Remus Ursache a luat startul pe cea mai dificilă probă specială a carierei.

Intemeietorul și promotorul unei întregi școli, pe plan local, în raliurile dinainte de revoluție, dar și de după, autodidact, bun practician dar și teoretician, era capabil să explice dinamica automobilului la nivel de atom. A iubit viața, a  iubit raliurile și a facut lobby pentru ele ca nimeni altul, reușind să influențeze și să atragă în sportul cu motor generații întregi de pasionați, multiplul campion național Titi Aur fiind unul dintre ei.

Contribuind la titlurile de campioană și vicecampioană ale echipei Fortus Iași, și-a demonstrat de nenumărate ori măiestria, în special pe probele cu aderență scăzută. A preparat și pilotat una dintre cele mai frumoase Dacia Sport din țară, celebră pentru eleronul montat pe cupolă și portbagajul înălțat, precum și un Audi S2 și o Lancia Delta Integrale.

Pentru toți cei care l-au cunoscut,  zâmbetul său ștrengăresc va pluti mereu prin praful specialelor de la Raliul Iașiului.

Drum bun în călătoria ta și fie ca Dumnezeu să te odihnească în pace, dragă Remus!

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri