Raliul Argesului

Arges, 12 apr. - 13 apr. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Probleme tehnice pentru Bogdan Marisca la Transilvania Rally

Data: 08 Mai 2018 / Raliuri

In perioada 3-5 mai a avut loc Telekom Sport Transilvania Rally 2018 powered by Ford. Evenimentul a avut un numar record de inscrisi, la start fiind inscrise peste 100 de echipaje si a fost presarat cu multe puncte de atractie pregatite de catre organizatori.

Bogdan Marisca a fost secondat de Karoly Borbely. Din pacate echipajul a fost nevoit sa se retraga pe etapa spre PS 9 datorita unor probleme electrice.

Bogdan Marisca a declarat: "Am avut un raliu presarat cu destul de multe probleme tehnice si din pacate pe cele electrice nu am reusit sa le rezolvam. Suntem dezamagiti, cu atat mai mult cu cat ne-am fi dorit un parcurs bun, dar acesta este motorsportul si astfel de lucruri se pot intampla. Ii felicitam pe toti cei care au muncit in acest eveniment de talie internationala si ne pregatim pentru urmatorul raliu, cel de la Arad"

Echipajul Bogdan Marisca – Karoly Borbely este sustinut in sezonul 2018 de catre urmatorii parteneri: Banca Transilvania, Omv MaxxMotion, Telekom, Ford, DeLonghi, Primaria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, KissFm – partener media.   

Sursa foto: Facebook Bogdan Marisca

Comunicat de presa

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri