Raliul Argesului

Arges, 12 apr. - 13 apr. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Reset! Înapoi pe probele speciale…

Data: 08 Mai 2018 / Raliuri

Chiar dacă sezonul 2018 nu a început conform așteptărilor, Sebastian Barbu și Marc Banca au demonstrat că formează un echipaj comeptitiv care se poate lupta oricând pentru un loc pe podium.

Transilvania Rally, etapă în Tour European Rally și Campionatul Național, a fost prima cursă din acest sezon pentru Sebastian Barbu și Marc Banca la volanul modelului Mitsubishi Lancer EVO VII cu care participă la clasa 11.

Problemele au început încă de pe prima probă specială când a cedat un furtun de la turbo, ceea ce a însemnat pierderea a două minute comparativ cu cel mai bun echipaj de la clasa 11.

“Etapa de la Cluj a fost un dezastru pentru noi. În afara problemelor tehnice de pe prima specială, pe ultima probă de vineri am trăit cea mai urâtă experiență de-a mea la raliuri. Înaintea startului pe proba specială au început să se audă niște bătăi pe puntea spate și inițial am crezut că a cedat o planetară, dar surprizele erau abia ala început. La intrarea în prima șicană am pierdut rampa cu farurile suplimentare de noapte, iar după ce am trecut linia de sosire s-a desprins și roata strânga spate. Am încercat să montăm roata la loc, dar a cedat turbina mașinii și după atâtea probleme am decis să ne oprim definitiv. Din păcate nu am mai putut face nimic nici pentru a pleca în super rally. Le mulțumesc tuturor partenerilor noștri pentru susține și fanilor care au fost în număr foarte mare pe marginea probelor speciale”, a spus Sebastian Barbu, dezamăgit după prima etapă din 2018.

Următoarea etapă pentru echipajul Sebastian Barbu / Marc Banca este Raliul Aradului, programat în perioada 25 – 26 mai 2018.

Echipajul Sebastian Barbu / Marc Banca este susținut de partenerii: Vinurile Gorgandin, Millers Oils prin MotorOil, Aerotravel, Celot Logistics&Transport, pensiunea Colț de Rai.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri