Raliul Argesului

Arges, 12 apr. - 13 apr. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Reprezentanţa anvelopelor de curse Pirelli la etapele din cadrul CNRD (Advertorial)

Data: 18 Mai 2018 / Raliuri

Pe această cale dorim să salutăm echipajele participante in Campionatul National de Raliuri din Romania. Anvelopele de curse Pirelli au fost în ultimii ani factori importanţi, chiar o prioritate pentru etapele de raliu. Fie că este vorba un concurs pe asfalt sau pe macadam, pe anvelopele de calitate de vârf Pirelli poţi conta liniştit. Anvelopele Pirelli de inalta calitate sunt însoţite de o echipa de specialisti profesionisti la dispozitia concurenţilor care folosesc Pirelli în competiţiile din campionatul românesc.

La cursele care se vor desfăşura în restul anului căutaţi în parcurile de service cortul Pirelli, unde concurenţii sunt aşteptaţi nu numai pentru a-și procura anvelope, ci şi ca să-i ajutăm la utilizarea şi manipularea adecvată a anvelopelor de curse Pirelli, asigurând totodată şi montarea anvelopelor la competiţiile din anul 2018.

                             

Montăm gratuit anvelopele Pirelli cumpărate de la noi şi totodată asigurăm un set suplimentar unic partenerilor noştri care cumpără de la noi.

Cu detalii exacte şi reducerile curente vă stăm la dispoziţie la oricare din următoarele posibilităţi de contact:

  • Gergő Szabó +36-70-326-0763 (engleză şi maghiară)
  • Attila Mihály +40-765-612-361 (română şi maghiară)
  • Tamás Mezey +36-30-268-7161 (maghiară şi engleză)

Întrebări, eventual comenzi puteţi trimite şi la adresa pirelliversenyabroncs@gmail.com!

Lista de preţuri curentă a anvelopelor de curse Pirelli poate fi descărcată cu un clic aici! (link: http://www.autogumiplaza.hu/www/gumiplaza/webroot/upload/letoltesek/pirelli-motorsport-price-list-2018-2.pdf) Asupra eventualelor reduceri vă puteţi interesa la oricare din posibilităţile de contact de mai sus.

Ne întâlnim la Arad Rally!

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri