Raliul Argesului

Arges, 12 apr. - 13 apr. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Podium extrem de muncit pentru Bogdan Marisca si Sebastian Itu la Raliul Aradului KIA

Data: 30 Mai 2018 / Raliuri

In perioada 25 - 26 mai a avut loc Raliul Aradului Kia, prima etapa de macadam in cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop.


                                                                           Foto: Rally Cow

Evenimentul a pus la incercare multe dintre echipajele inscrise, nefiind ocolit de probleme nici echipajul Bogdan Marisca / Sebastian Itu. Bogdan si Sebi au terminat raliul pe un muncit loc 3, cei doi trecand fortati de imprejurari in postura de mecanici, datorita problemelor intampinate in timpul probelor speciale.

“Am plecat la Arad optimisti, cu dorinta de a obtine un rezultat cat mai bun in clasamenul general dar fara a ne asuma riscuri prea mari. Din pacate socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea de la raliu. Fordul Fiesta R5 cu care am luat startul a fost folosit in Portugalia de catre Simone in cadrul Campionatului Mondial de Raliuri, un raliu dur care a solicitat masina la maxim. Chiar daca este un model performant si robust, faptul ca a fost folosit cu numai cateva zile inainte intr-o etapa de WRC casanta si lipsa de timp pentru o revizie tehnica completa au adus dupa sine problemele de ordin tehnic cu care ne-am confruntat. Daca dupa prima zi eram pe locul doi cu sanse in lupta pentru prima pozitie, in ziua a doua, pe prima proba speciala, dupa aproximativ 5 km, din totalul de 85 km de probe speciale ai zilei, au inceput problemele la frana si mai apoi la transmisie care ne-au facut sa ne schimbam obiectivul. Finalmente am reusit sa ajngem cu bine la sosire unde am obtinut un loc trei extrem de muncit. La toate acestea am mai acumulat si ceva experienta de ordin tehnic, deci ne declaram multumiti dupa acest weekend. Ii felictam pe castigatori si ne vedem la Bacau“ a declarat Bogdan Marisca.


                                                                           Foto: Rally Cow

“Din punctul meu de vedere am inceput cu o evolutie buna, dupa care au intervenit problemele tehnice ale masinii care au incetinit parcursul nostru pe probele speciale, acest lucru facand imposibila ridicarea la ritmul colegilor din fata. Cu toate aceste probleme tehnice, am reusit un podium foarte muncit” a declarat Sebastian Itu.

Echipajul Bogdan Marisca / Sebastian Itu este sustinut in sezonul 2018 de catre urmatorii parteneri: Banca Transilvania, Omv MaxxMotion, Telekom, Ford, DeLonghi, Primaria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, KissFm – partener media.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri