Cupa Resita

Resita, 29 iun. - 30 iun. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Andrei Serban: "Intotdeauna am avut adversari puternici"

Data: 06 Iunie 2018 / Coasta

Campion in 2015 si 2016 si actual vicecampion al categoriei 2 Roti Motrice - tractiune fata din CNVC, Andrei Serban a fost mereu antrenat in lupte stranse cu rivalii sai. Sezonul actual nu face exceptie, Sanu avand de infruntat adversari puternici in lupta spre inca un titlu. Autorally a stat de vorba cu Andrei Serban cu cateva zile inainte de Trofeul TOTAL, cea de-a treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop.


                                                                             Foto: Rally Cow

Felicitari pentru inceputul bun de sezon, printre care si victoria la 2 Roti Motrice FWD de la Teliu! Cum au fost primele doua etape?
Pentru mine a fost un debut de campionat foarte bun. Daca la prima etapa nu am obtinut decat un loc doi la categoria automobilelor cu 2 roti motrice, iata ca la Teliu am reusit sa castig. Nu a fost deloc usor, dar totul a functionat corect, am fost lipsit de probleme, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.

In fiecare an ai ajuns sa te bati la titlul masinilor cu tractiune fata. Dupa doua sezoane in care ti-a fost adversar Gabriel Ene, anul asta ti s-au schimbat rivalii. Duelul tau cu Septimiu Marghitas promite sa fie unul dintre cele mai interesante din intreg campionatul iar Claudiu Ciuca parca asteapta greselile voastre. Cum crezi ca se va desfasura lupta pentru titlu in acest an?
Nu am fost niciodata lipsit de lupta si de fiecare data am avut parte de adversari puternici, la fel ca si anul acesta. Septimiu a inceput sa mearga din ce in ce mai tare, Claudiu este un pilot cu experienta care merge tare si el, deci cred ca va fi o batalie frumoasa pana in ultima etapa.

Si tu si Septimiu ati avut rezultate excelente si in clasamentul OPEN, reusind sa terminati pe locurile 6 si 7 in clasamente populate cu 80-90 de concurenti. Este asta rezultatul duelului vostru foarte strans?
Cu siguranta rezultatele din clasamentul OPEN sunt roadele duelui. Ne-am "impins" unul pe celalalt sa ajungem aici.

Crezi ca ai un atu pe Poiana in fata lui Spetimiu?
Din punctul meu de vedere, masina lui Septimiu se preteaza mai bine pentru acest traseu, atuul este al lui. Dar asta nu inseamna ca las armele jos. Va fi o lupta interesanta.


                                                                             Foto: Rally Cow

Masina a suferit modificari fata de sezonul trecut?
Masina este identica cu cea folosita anul trecut, nu a primit nimic in plus.

Ce parteneri te sustin in acest an?
Partenerii mei din acest an, carora le multumesc pe aceasta cale, sunt cei cu care am parteneriate de cativa ani, si anume Distrisan, Auto Chelu, IUS Brasov, Radacini Motors Brasov, Brailano-fier forjat.

Programul Trofeului TOTAL

Sâmbata, 09 Iunie 2018
09:00 – Recunoasteri 1 – start la 30 de secunde
10:40 – Recunoasteri 2 – start la 30 de secunde
13:00 – 14:15 – Deschiderea temporara a circulatiei
14:30 – Antrenamente cronometrate 1 – start la 30 de secunde
16:10 – Antrenamente cronometrate 2 – start la 30 de secunde
17:30 – Antrenamente cronometrate 3 – start la 30 de secunde

Duminica, 10 Iunie 2018
09:00 – Recunoasteri 3 – start la 30 de secunde
10:40 – Recunoasteri 4 – start la 30 de secunde
13:00 – 14:15 – Deschiderea temporara a circulatiei
14:40 – Concurs 1 – start la 30 de secunde
16:40 – Concurs 2 – start la 30 de secunde

Circulatia publica va fi restrictionata pe sectorul DN1E - Calea Poienii (Sirul Livezii) cuprins între Biblioteca Judeteana Brasov si Hotel Heraldic Poiana Brasov:

  • Sâmbata, 09 Iunie 2018 – 08:30 – 13:00 si 14:15 – 20:00
  • Duminica, 10 Iunie 2018 – 08:30 – 13:00 si 14:15 – 20:00

Total si Service Auto Serus sunt parteneri oficiali ai evenimentului iar Kaufland Romania este partener principal. Trofeul TOTAL este sustinut si de partenerii: Omniasig, Comprest, Zizin - Ape Minerale Naturale, Pro-X, Konvekta si Hotel Aro Palace. Partener tehnic: Cyclon Motorsport. 

Trofeul TOTAL este organizat de Auto Blic împreuna cu Primaria si Consiliul Local Brasov, sub egida Federatiei Române de Automobilism Sportiv. Evenimentul se desfasoara cu sprijinul Politiei Rutiere Brasov, al Brigazii de Jandarmi Mobila Brasov, al Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Brasov si al Regiei Autonome de Transport Brasov. 

Parteneri media: Rock FM, Zile si Nopti. NewsBV.ro, Autorally.ro


Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri