Cupa Resita

Resita, 29 iun. - 30 iun. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Trofeul TOTAL, Antrenamente 1 - Dumitrescu a fost cel mai rapid, Radut si Stratnic l-au urmat

Data: 09 Iunie 2018 / Coasta

Andrei Dumitrescu (Tatuus) a obtinut cel mai bun timp al primei manse de antrenamente cronometrate din cadrul Trofeului TOTAL, urcand cei 5 km ai traseului in 2m23.866s. Liderul clasamentului general al Campionatului National de Voteza in Coasta Dunlop a fost urmat la 2.169 secunde de Lucian Radut, iar la 4.254 secunde de Costi Stratnic.


                                                 Andrei Dumitrescu - Tatuus (Foto: Attila Balazs)

Trofeul TOTAL a inceput pe o vreme frumoasa, ce a adus multi spectatori pe marginea traseului de la Drumul Poienii dar si in parcul de service din Brasov. Andrei Dumitrescu isi confirma rolul de favorit numarul 1 la victorie, obtinand timpul de referinta al primei manse de antrenamente cronomatrate. S-ar putea ca timpul obtinut de pilotul bucurestean pe aceasta urcare sa ramana cel mai bun timp al zilei, norii incepand sa isi faca aparitia deasupra traseului. Lucian Radut (Mitsubishi Lancer Evolution) s-a casat al doilea, la 2.169 secunde in urma lui Dumitrescu si la 2.085 secunde in fata lui Costi Stratnic (Dacia STCC).

Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge) tine aproape de Stratnic, rivalul sau din categoria GT, incheind la 0.318 secunde in urma acestuia, pe a patra pozitie. Calin Fagadar (Mitsubishi Lancer Evolution) isi continua forma buna, clasandu-se al cincelea, in fata a trei piloti cu masini cu tractiune fata: Andrei Serban (Skoda Fabia), Septimiu Marghitas (Seat Leon), respectiv Riccardo Tarabelli (Renault Clio).

Istvan Soos (Subaru Impreza), ocupantul celei de-a noua pozitii la "OPEN", a fost cel mai rapid pilot al grupei N iar Catalin Cismaru (BMW 135d) incheie topul 10 general.

Ziua de sambata mai include inca doua manse de antrenamente, in urma lor fiind stabilita ordinea de start din concursul de maine.

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri