Cupa Resita

Resita, 29 iun. - 30 iun. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Trofeul TOTAL, Antrenamente 2 - Dumitrescu ramane primul, Leu il devanseaza pe Stratnic

Data: 09 Iunie 2018 / Coasta

La fel ca pe urcarea precedenta, Andrei Dumitrescu (Tatuus) a obtinut cel mai bun timp al mansei secunde de antrenamente cronometrate. Insa liderul clasamentului general nu a reusit sa isi imbunatateaza rezultatul de mai devreme. Chiar si asa, Lucian Radut nu a micsorat diferenta fata de lider prin simplul motiv ca nu a efectuat aceasta urcare cu masina sa ci a deschis drumul cu Golf-ul electric. Nici Costi Stratnic nu a reusit sa isi imbunatateasca timpul, spre deosebire de Mihai Leu, care a ajuns la finish mai repede cu 1.864 secunde si a urat pe podiumul cumulat al celor doua manse de pana acum.


                                    Mihai Leu - Ferrari 458 Challenge (Foto: Rally Cow)

Foarte probabil, Andrei Dumitrescu va pleca ultimul maine in mansele de concurs, rezultatul sau din prima mansa, mai bun cu peste 2 secunde decat cel mai apropiat urmaritor, fiind imposibil de batut de catre rivalii sai. Lucian Radut ramane al doilea chiar si dupa aceasta mansa, desi nu a primit timp. El a decis sa testeze masina electrica a echipei Kaufland e-Rally Team, deschizand drumul colegilor sai.

Mihai Leu si-a imbunatatit cu mult rezultatul precedent. Beneficiind si de parcursul mai lent al lui Costi Stratnic, Leu a reusit sa urce pe a treia pozitie a clasamentul cumulat al celor doua manse de antrenamente desfasurate pan acum. Calin Fagadar ramane pe 5, in fata lui Septimiu Marghitas. Clujeanul a reusit sa treaca de Andrei Serban.

Rezultatele finale ale antrenamenteleor vor fi disponibile dupa incheierea mansei finale a zilei. 

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri