Cupa Resita

Resita, 29 iun. - 30 iun. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Trofeul TOTAL - Ultima mansa de antrenamente anulata

Data: 09 Iunie 2018 / Coasta

Iesirea violenta in decor a lui Cosmin Gruba a dus la anularea celei de-a treia manse de antrenamente cronomatrate din cadrul Trofeului TOTAL. Gruba a pierdut controlul masinii de concurs, un Volkswagen Golf, lovind si doborand un stalp de iluminat stradal de pe marginea traseului. Pentru constituirea ordinii de start in mansele de concurs de duminica se vor lua in considerare rezultatele primelor doua manse de antrenamente.


                                                                     Foto: iasirally.ro

Cosmin Gruba a reusit un rezultat foarte bun in mansa a doua de antrenamente, clasandu-se al 12-lea in clasamentul general, insa ultima urcare a zilei a fost una cu ghinion pentru el. La o viteza mare, Gruba a parasit traseul si a lovit puternic un stalp de pe margie. In urma impactului stalpul a fost doborat la pamant. Starea pilotului este stabila dar acuza dureri la glezna. El a fost preluat de ambulanta si dus la spital pentru investigatii suplimentare.

In aceste conditii, mansa a treia de antrenamente a fost anulata iar pentru consituirea clasamentului antrenamentelor se vor lua in calcul doar rezultatele primelor doua manse. Andrei Dumitrescu (Tatuus) a fost cel mai rapid pilot al zilei, fiind urma de Lucian Radut. A treia pozitie ii revine lui Mihai Leu, care l-a devansat pe Costi Stratnic in urma timpului obtinut in mansa secunda de antrenamente.

Calin Fagadar este al cincelea, in fata a trei piloti ai unor masini cu tractiune fata, Septimiu Marghitas, Andrei Serban, respectiv Riccardo Tarabelli. 

Rezultatele zilei pot fi accesate aici: www.live.fras.ro

Dan Terea
Echipa Autorally

 

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri