Cupa Resita

Resita, 29 iun. - 30 iun. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Trofeul TOTAL - Concurs întrerupt după ce un concurent a lovit o mașină de pe margine

Data: 10 Iunie 2018 / Coasta

Prima manșă de concurs din cadrul Trofeului TOTAL, desfășurat în acest weekend la Brașov, a fost întreruptă în urma unei ieșiri în decor în care au fost implicați și spectatori. În condiții de ploaie, un concurent a părăsit traseul, lovind o mașină parcată pe un drum ce se intersectează cu Calea Poienii. Atât pilotul cât și două femei aflate în mașina de pe margine au suferit contuzii, fiind preluați de ambulanță și duși la spital pentru investigații.


                                                                     Foto: Ioan Neamti (Facebook)

În 9 și 10 iunie a fost programat la Brașov Trofeul TOTAL, cea de-a treia etapă a campionatului Național de Viteză în Coasta Dunlop 2018. Traseul etapei a fost constituit din 5 km de pe Calea Poienii,  drumul care urcă din Brașov spre Poiana Brașov. Startul primei manșe de concurs a fost amânat pentru mai multe zeci de minute din cauza ploii torențiale. Condițiile meteorologice au afectat aderența, Teodor Găină pierzând controlul mașinii sale de concurs (Renault Clio). 


                                                                     Foto: Ioan Neamti (Facebook)

Pe un viraj de dreapta, concurentul a mers drept, ieșind în decor și lovind mașina unor spectatori, parcată în afara traseului, pe strada Cibinului. În mașina de pe margine se aflau trei spectatori, un bărbat și două femei. Ambele femei au suferit contuzii și au fost preluate de ambulanță pentru investigații. Starea lor era stabilă și nu prezentau fracturi. Nici Teodor Găină nu prezenta afecțiuni grave sau fracturi dar pentru siguranță a fost și el transportat la spital pentru investigații.

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri