Raliul Argesului

Arges, 12 apr. - 13 apr. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Un iulie plin pentru SIBIU RALLY TEAM

Data: 11 Iulie 2018 / Raliuri

In weekend-ul ce va urma (12-14 iulie)in judetul Harghita va avea loc etapa a V-a din campionatul national de raliuri.Dupa absenta de la Bacau,cauzata de probleme tehnice,echipajul Trisnevschi- Magos revine la start.”Am inceput anul 2018 cu un plan ambitios.Din pacate datorita unui sir interminabil de probleme tehnice rezultatele s-au lasat asteptate.Ca o mica consolare a fost podiumul obtinut la etapa de slalom paralel de la Sibiu.Pentru etapa de la Odorheiul Secuiesc avem un singur gand sa terminam cu bine raliul fara probleme tehnice.”ne-a declarant Razvan Trisnevschi.


Raliul Harghitei va debuta vineri 13 iulie cu cea mai lunga proba speciala din campionatul romanesc,proba Bucin de 29,80 km.Tot vineri in centrul orasului Odorheiu Secuiesc va avea loc si super speciala.Sambata vor fi 3 probe care se vor repeat de 3 ori.
“Mergem la Raliul Harghitei cu dorinta de a castiga lupta cu ghinioanele avute anul acesta.Suntem pregatiti si in acelasi motivati sa obtinem un rezultat bun”Dan Magos-coordonatorul intregului proiect Sibiu Rally Team.

Deasemenea duminica 15 iulie va avea loc la Sugas-jud.Covasna o noua etapa de viteza pe traseu montan-2.Juniorul Paul Popa va fi la start cu Dacia Logan si  spera sa-si rascumpere greseala facuta la etapa precedenta.
In perioada 20-22 iulie Sinaia va gazdui o noua etapa in “campionatul de coasta”viteza pe traseu montan.Traseul de la Sinaia este singurul traseu urban din Romania.Echipa Sibiu Rally Team va fi la start cu 4 sportivi-Calin Lazar,Craciun Alexandru,Albu Aurelian,Ivanus Bogdan.

“Traseul de la Sinaia este unul superb fiind plasat intr-o zona a orasului accesibila publicului.Mergem pentru prima oara in acest an in echipa complete.Vom fi o “armata” de 4 Peugeot 206 la start.Obiectivul meu este clar podium pentru a strange puncte importante in clasamentul clasei A2.”ne-a declarant Calin Lazar.

Ultima actiune inainte de vacanta este etapa a III-a din campionatul de slalom paralel.Tot juniorul Paul Pop ava fi la start cu obiectivul clar de a castiga categoria juniorilor.

Intregul proiect 2018 este sprijinit de catre Primaria mun.Sibiu - Consiliul Local Sibiu,Consiliul Judetean Sibiu,Matec CNC Tehnik,IFM Electronic,IFM Factory,Compa,Hermes Forwards.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri