Raliul Argesului

Arges, 12 apr. - 13 apr. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Harghita, un raliu pe placul lui Giri și Tudor

Data: 12 Iulie 2018 / Raliuri

 Zilele următoare aduc din nou în prim plan acțiunea din cadrul Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2018. De data asta a venit rândul Raliului Perla Harghitei, unul de tradiție în motorsportul românesc, care se va desfășura pe asfalt, în jurul orașului Odorheiu Secuiesc. Va fi o nouă ocazie pentru Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda România Motorsport) de a demonstra că pot merge tare și pot oferi spectacol fanilor de pe margine.

După o primă zi de recunoașteri, Giri a oferit primele impresii. „Probele sunt aceleași ca și anul trecut. Am apucat să merg doar pe trei dintre ele și mi s-au părut ok. Poate Văleni este un pic mai denivelată, dar în rest se prezintă foarte bine. Mai ales Lueta, o specială foarte tehnică, care îmi place foarte mult. Este o cursă ce ne atrage de fiecare dată, mai ales că avem foarte mulți fani în această zonă. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru a obține un rezultat de top, dar și pentru a le oferi spectatorilor și celor care cred în noi o evoluție frumoasă”, a spus Dan Gîrtofan.

Dan și Tudor sunt sprijiniți în 2018 de următorii parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri