Trofeul Rasnov

Rasnov, 06 apr. - 07 apr. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Surprizele Yacco Racing la Trofeul Sinaia 2018

Data: 20 Iulie 2018 / Coasta

Yacco Racing Team, echipa campioana en-titre in Campionatul National de Viteza in Coasta vine intr-o formula noua la a V-a etapa din acest an. Astfel, li s-a alaturat unul din liderii actuali ai Debutantilor, campulungeanul Ionut Ciopleias care piloteaza un Citroen C2R2 Max preparat de Bako Rally Ungaria.

“Ma bucur ca am intrat in echipa Yacco, si sper sa fie inceputul unei colaborari de durata. Vreau ca punctele mele sa ajute echipa in lupta pentru campionat in 2018 si sa devin campion la Debutanti. Faptul ca in echipa noastra am doi colegi care au fost campioni la aceasta categorie ma motiveaza si mai mult” a declarat Ionut Ciopleias.O alta noutata este parteneriatul intre Yacco Racing Team si producatorul roman de incaltaminte S-Karp care a produs o linie speciala de echipament pentru membrii echipei, prin care acestia sa promoveze motorsportul si in afara competitiilor sportive.

“Ne mandrim ca putem sa imbracam pilotii Yacco Racing cu produsele S-Karp, fabricate in Romania si le dorim mult succes. Credem ca acesta este doar inceputul unui parteneriat care sa duca la rezultate bune”, a declarat Claudia Girleanu, Marketing Manager
S-karp Romania.Echipa este in formula completa la Sinaia: Costi Stratnic castigatorul de anul trecut al etapei de la Sinaia (Dacia STCC), Marian Andrei liderul actual in clasamentul bi-posturilor (Speedcar GT 1000), Aurelian Andronache lider la H3 (Renault Clio). Nu in ultimul rand, Catalin Cismaru care va pilota al sau BMW biturbo diesel.

Le multumim sponsorilor nostri si va asteptam cu drag la Sinaia.

Comunicat de presa
 

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri