Trofeul Rasnov

Rasnov, 06 apr. - 07 apr. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Titi Aur si noua sa masina, Skoda Fabia R5, au parte de o noua provocare - Trofeul Sinaia Forever

Data: 20 Iulie 2018 / Coasta

La sfarsitul saptamanii trecute, Constantin Aur, alaturi de Silviu Moraru, si-a trecut in cont prima victorie de proba speciala de la revenirea in competitii cu prilejul Raliului Perla Harghitei 2018, etapa a cincea a campionatului national de profil. In acest final de saptamana, Titi si noua sa masina, Skoda Fabia R5, au parte de o noua provocare, Trofeul Sinaia Forever.

„Este o competitie de traditie, care, in actualul format, a ajuns la editia cu numarul 10. Profit de faptul ca masina este in configuratia de asfalt si, inainte de a o pregati pentru macadamul de la Iasi, am decis sa iau startul in acest mini-Monte Carlo pentru a consolida si mai mult legatura cu acest extrem de performant material de concurs”, a precizat Titi.

Dincolo de spectacolul pe care cu siguranta il va oferi fanilor prezenti la urcarile de la antrenamente si din mansele de concurs, multiplul campion national le-a pregatit acestora si o surpriza. In parcul de service al competitiei se va afla si de-acum extrem de cunoscutul camion al Academiei Titi Aur, iubitorii automobilismului sportiv si nu numai putand sa experimenteze senzatiile oferite de simulatoarele cu care este dotat acesta. „Folosim acest prilej pentru a completa demersul pe care-l facem zi de zi de a promova ideea de condus defensiv si de a-i face pe conducatorii auti sa constientizeze pericolele la care se expun in momentul in care fac excese in trafic. Actiunile de acest tip s-au bucurat de un real succes de fiecare data, si sunt convins ca acelasi lucru se va intampla si la Sinaia”, a precizat Titi.

Trofeul Sinaia Forever 2018 se va desfasura in zilele de 21 și 22 iulie, fiind singura etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop ce se desfasoara pe un circuit stradal. Traseul porneste de la Cazinoul Sinaia și strabate cartierul Furnica si este cea de-a cincea etapa a sezonului. 

Comunicat de presa

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri