Trofeul Rasnov

Rasnov, 06 apr. - 07 apr. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Trofeul Sinaia - prilej pentru Titi Aur de a le oferi fanilor o noua evoluție consistentă

Data: 23 Iulie 2018 / Coasta

Trofeul Sinaia Forever, cea de-a cincea etapă din 2018 a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, a reprezentat pentru pilotul Cotnari Rally Team, Titi Aur, prilejul de a le oferi fanilor o nouă evoluție consistentă.


                                                                                   Foto: RallyCow

Marcată de reprize de ploaie, care au dus la schimbări repetate ale stării suprafeței de concurs, întrecerea ajunsă la ediția cu numărul 10 a reprezentat un test dur pentru competitori. Multiplul campion național de raliuri s-a declarat însă mulțumit de condițiile de concurs, știut fiind faptul că se află la primul sezon competițional oficial după o pauză de șapte ani și, în plus, beneficiază în acest an de un material de concurs complet nou, Skoda Fabia R5.

“Am avut posibilitatea să merg în condiții diverse, pe asfalt uscat sau ud, cu pneuri slick sau tăiate, iar din această perspectivă a fost încă un test reușit. În plus, comparând rezultatul de la Sinaia cu cel de la Râșnov, inclusiv raportându-mă la ceilalți piloți contra cărora am concurat atunci, timpii au fost mult mai buni, încă o dovadă că simt tot mai bine mașina”, a spus Titi Aur.

La finalul întrecerii, pilotul Cotnari Rally Team a urcat pe poziția a treia la Grupa A. El mărturisea că atunci când a început ploaia, date fiind recunoscutele sale abilități în astfel de condiții de concurs, visa chiar și o clasare în zona fruntașă a ierarhiei Open, fie și în condițiile în care marea majoritate a adversarilor au mașini mult mai performante, special pregătite pentru acest tip de competiție. Însă în manșa pe asfalt ud a avut parte de un tete-a-queue, a pierdut timp prețios, iar acesta l-a privat de succesul la Grupa A și o poziție superioară în clasamentul general Open. Chiar și așa, la final, Aur s-a declarat mulțumit de experiența de la Sinaia: “Obiectivul principal îl reprezentau kilometri parcurși în regim de competiție și să le oferim fanilor noi clipe de spectacol. Din aceasta perspectivă nu pot să fiu decât mulțumit, iar acum aștept cu nerăbdare următoarea etapă de raliuri, care se va desfășura la Iași, pe suprafața mea preferată, macadamul” a încheiat Titi.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri