Rally Guanajato Mexico

Mexic, 07 mar. - 10 mar. 2019
www.rallymexico.com


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Start cu dreptul pentru Ott Tanak in Finlanda

Data: 26 Iulie 2018 / World Rally Championship

Ott Tanak a obtinut cel mai bun timp al superspecialei de deschidere din cadrul Raliului Finlandei. Pilotul estonian al echipei Toyota a parcurs cei 2 kilometri si jumatate intr-un minut si 49.2 secunde, fiind mai rapid cu 7 zecimi decat liderul clasamentului mondial, Thierry Neuville, si cu 8 zecimi decat campionul en titre, Sebastien Ogier.


                                                                            Foto: Rally Cow

Astazi (joi) a debutat cea mai rapida etapa a Campionatului Mondial de Raliuri. Ziua a programat sesiunea de shakedown si o singura superspeciala desfasurata pe strazile din Jyvaskyla, orasul ce gazduieste si parcul de service. Desi irelevanta in ceea ce priveste ecarturile dintre piloti, prima proba de joi ii aduce un moral ridicat lui Tanak, care conduce peste noapte clasamentul cu un avans de sub o secunda in fata celor doi pretendenti la titlu, Thierry Neuville (Hyundai i20 WRC) si Sebastien Ogier, acesta din urma debutand pe Ford-ul Fiesta WRC upgradat. La 9 zecimi de secunda in urma estonianului a venit Andreas Mikkelsen, care s-a clasat in fata lui Esapekka Lappi, Mads Ostberg si Craig Breen.

Clasamentul WRC2 este condus de italianul Fabio Andolfi, in timp ce echipajul romanesc Simone Tempestini / Sergiu Itu au incheiat prima proba la 4.9 secunde in urma sa. Vineri incepe cu adevarat intrecerea, cele 10 probe speciale programate insumand peste 125 km competitivi.

Clasament general dupa SS1 (Top 10):

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri