Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Promo Rally TOTAL powered by SDS – Gata de start!

Data: 29 Septembrie 2018 / Alte competitii

Promo Rally TOTAL powered by SDS – SAFE | driving school este gata de start într-o nouă formulă, cu 63 de concurenți care s-au înscris în competiție până la închiderea înscrierilor on-line. Numărul poate crește însă până la 70 în dimineața cursei, când se mai pot face înscrieri la fața locului, în limita impusă de regulament.

Ajunsă la sezonul al patrulea, competiția brașoveană dedicată amatorilor vine cu noutăți interesante pentru pentru participanți, dar și pentru public. După doi ani de pauză, Prejmer Circuit revine în calendarul întrecerii, urmând să găzduiască prima și ultima etapă, iar mașinile cu tracțiune spate vor avea pentru prima dată un clasament separat, la fel și cele cu tracțiune față. Cei prezenți se vor putea bucura de o zonă de catering, o tombolă cu 20 de premii diverse și vor putea admira și o expoziție de automobile de ultimă generație, puse la dispoziție de partenerii oficiali ai evenimentului, Țiriac Auto. De asemenea, piloții brașoveni Manu Mihalache și Robert Barabaș vor fi prezenți, alături de pilotul de drift Gabi Imre și de echipa Blue Streamline a Universității Transilvania.

În privința concurenților, regăsim pe lista de înscrieri o parte din obișnuiții Promo Rally, însă deopotrivă și nume noi, cu un total de 54 de amatori și 9 licențiați. De remarcat prezența unor mașini precum Ford Focus RS, sau Nissan Skyline R33 GTST, dar și o clasică Dacia 1300.

• Lista de inscrieri (PDF)

Program Promo Rally TOTAL – powered by SDS SAFE | driving school:

08:00 - 09:00 Înscrieri la fața locului; Validarea înscrierilor primite on-line; Verificări tehnice
09:00 - 10:00 Briefing cu participanții
10:00 - 11:00 Recunoaștere traseu
11:00 - 12:30 Antrenament
12:30 - 13:30 Prezentare SDS - SAFE | driving school
13:30 - 15:00 Concurs - Manșa I
15:00 - 16:30 Concurs - Manșa a II-a
17:00             Afișarea rezultatelor; Festivitatea de premiere

Promo Rally TOTAL powered by SDS este susținut de partenerii principali TOTAL România și SDS - SAFE | driving school și organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brașov.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Prejmer, al Primăriei și Consiliului Local Hărman.

Parteneri: Pro-X, Cyclon Motorsport, Țiriac Auto, Telekom, Konvekta, Infinity Trophy, Ice Team, alternatoaredemaroare.ro, Kronstadt R.A., Apel One Med, Time is Coffee, Prejmer Circuit, Hotel Aro Palace, Ana Hotels, Studio C, Limitless, Racing Sim, Parc Aventura, Tehnosting, Angelli, Dentexpert Magic, Agenția Century.

Parteneri media: Radio Brașov, Newsbv.ro, Zile și Nopți, autorally.ro.

Adrian Diaconescu

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri