Raliul Moldovei Bacau

Bacau, 21 iun. - 22 iun. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Sibiu Rally Team in formula extinsa la Raliul Sibiului 2018

Data: 03 Octombrie 2018 / Raliuri

Echipa Sibiu Rally Team va fi prezenta la startul Raliului Sibiului cu 4 echipaje. Ca de fiecare data varful de lance va fi echipajul Razvan Trisnevschi / Dan Magos care va evolua in cadrul clasei 3.

“Dupa cateva raliuri total nerusite si probleme marunte dar care au generat abandonuri, ne aliniem la start cu obiectivul clar de a termina si daca se poate si cu un rezultat bun ar fi excelent. De asemenea vom incerca o evolutie care sa incante publicul si cred ca pe proba Paltinis vor fi din nou foarte multi spectatori. Masina este in regula, cred ca dispunem de cauciucuri adecvate prognozei meteo, deci putem incepe”. ne-a declarant Razvan Trisnevschi cel care din acest an s-a alaturat echipei.

Alte 3 echipaje vor lua startul in cadrul Rally 2. Este vorba de campionul anului trecut Cosmin Salistean care va fi secondat de Stefan Raita, de Dragos Ghigolea / Marius Popescu si de mezinul echipei,performerul de la Raliul Iasului, Paul Popa. Datorita faptului ca Dan Magos co-pilotul lui Paul va fi de aceasta data intr-o masina cu tractiune integral, in dreapta juniorului va sta Dumitru Gheorghe un copilot experimentat, campion al Cupei Dacia in anii precedenti.

De asemenea in cadrul Rally 2, cele 3 echipaje vor forma si echipa Sibiu Rally Team care va puncta in clasamentul echipelor.

“Suntem pregatiti pentru Raliul Sibiului 2018. Pot spune ca suntem in formula aproape completa, doar Gabi Miclaus cu spectaculoasa lui Dacie 1410 Sport lipsind de la start. Am decis impreuna cu coechipierii mei sa ne indeplinim un vis mai vechi, cel de a avea si o echipa care va puncata inscrisa la start, chiar daca este in Rally 2. Cred ca cele 3 echipaje vor aduce puncte importante si la sfarsitul raliului sa ne indeplinim obiectivele. Ne pregatim incet incet sa incheiem un an competitional bun. Mai avem un hop de trecut dupa etapa de la Sibiu. In data de 27.10.2018 clubul nostru va organiza o etapa de viteza pe traseu montan ce va fi dedicata in mare parte amatorilor si ca o noutate absoluta va fi, dupa multi ani, o competitie cu premii in bani, dar sa treaca Raliul Sibiului si de luni vom prezenta toate amanuntele. Legat de echipajul nostru sper ca la ultima etapa sa repetam rezultatul de anul trecut cand ne-am clasat in puncta in clasamentul general si locul 3 la clasa 1.” ne-a declarant dan Magos, coordonatorul echipei.

Intregul proiect al Sibiu Rally Team este sustinut de MATEC, IFM ELECTRONIC, IFM FACTORY, Compa, actiuni cofinatate de Primaria Sibiu cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu, Hermes Forwards.

Comunicat de presa

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri