Raliul Moldovei Bacau

Bacau, 21 iun. - 22 iun. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Fumul de miercuri: "Acasa, la Sibiu"

Data: 03 Octombrie 2018 / Raliuri

Voua vi se pare normala relatia dintre Bogdan Marisca si Sebi Itu? De fapt, e normal ca o femeie (Carmen) sa lase un barbat pentru un altul si ea sa fie inlocuita de doi barbati? Si eu am lasat un barbat, dupa o relatie lunga, pentru o femeie si am revenit din nou la el. Si relatiile odioase din motorsport nu se opresc aici. Tati cu fii, frati cu surori, copii minori cu barbati in varsta, pur si simplu nu avem niciun fel de granita. Azi, Alina e cu Norbert, maine e cu Manu, poimaine e cu Florinel si niciunul dintre ei nu are nimic de comentat. Dam dovada de o emancipare si o toleranta de invidiat.

Lasand o parte din gluma la o parte, in timp ce oameni cu frica lui Dumnezeu dar mai ales cu frica barfei vecinului vor vota, noi vom fi la raliu. O comunitate ca-n Melrose Place in care fiecare are cate o relatie cu fiecare, ne mai si certam dar in general facem misto unii de altii, ne incurajam si ne aplaudam cand suntem fata in fata, iar… pe la spate… ne barfim de ne sar capacele. Stim asta, acceptam, chiar ne place. BTW, Alina si Florinel, va pup pe amandoi.

Acum, lasand de tot gluma, nu stiu care e pozitia fiecaruia dintre voi dar eu, unul, nu ma duc sa votez, desi as vrea ca o casatorie sa ramana intre un barbat si o femeie iar celelalte relatii sa fie de concubinaj… oficiale si recunoscute. Si daca nu eram la raliu, tot nu ma duceam. La alegerile parlamentare insa, mi-am sucit optiunea. O sa ma duc de acum incolo. Cum ar veni, in weekendul acesta, eu o sa #staupecurumeu.

Andrei Mitrasca

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri