Raliul Sibiului

Sibiu, 05 oct. - 07 oct. 2018
www.raliul-sibiului.ro

>


  Clasamente 2018
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Dan Gîrtofan: „Ultima impresie contează”

Data: 04 Octombrie 2018 / Raliuri

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda România Motorsport) vor lua parte, în zilele următoare, la Raliul Sibiului, ultima rundă din cadrul Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2018. Cu un moral mai ridicat după succesul în Raliul Serbiei și în Balkan Rally Trophy, Giri și Tudor „atacă” etapa de pe malurile Cibinului cu gândul de a lăsa o ultimă impresie pozitivă fanilor, la capătul unui sezon cu emoții și rezultate amestecate.

„Ne bucurăm că putem fi din nou prezenți la Sibiu, un raliu drag nouă. Este o etapă dificilă, chiar dacă putem spune că știm în marea majoritate probele pe care se va «alerga». Ne așteptam să avem mai mulți kilometri de probă specială pe zi, dar vom încerca să ne adaptăm și să avem un ritm bun, fără evenimente neplăcute, iar la final să încheiem cu un rezultat pozitiv. Nu vrem să ne gândim la adversari și nici să facem calcule pentru locul 2 sau locul 3, ci doar pur și simplu să ne simțim bine pe «specialele» de la Sibiu și să încercăm să le oferim fanilor o evoluție frumoasă. Știți cum se spune, ultima impresie este cea care contează, astfel că, după un sezon cu bune și rele, vrem să terminăm cu bine”, a declarant Dan Gîrtofan.

Cei doi brașoveni vor lua startul la Sibiu din postura de învingători ai ultimelor două ediții.

Dan și Tudor sunt sprijiniți în 2018 de următorii parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Karting

Altele

  • Stiri