Rally Italia Sardegna

Italia, 13 iun. - 16 iun. 2019
www.rallyitaliasardegna.com


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Ogier a parasit M-Sport din cauza neimplicarii producatorului Ford

Data: 04 Octombrie 2018 / World Rally Championship

Decizia lui Sebastian Ogier de a parasi echipa M-Sport la finalul sezonului are la baza refuzul companiei Ford de a reveni ca echipa de uzina in WRC. In aceste conditii, campionul francez va concura in 2019 pentru echipa alaturi de care a debutat in campionatul mondial, Citroen Racing.

Anul 2017 a fost unul excelent pentru M-Sport, reusind sa castige titlul mondial ca echipa privata. Ford a lasat sa se inteleaga ca aceasta performanta, intamplata prin Sebastien Ogier la volanul Fordului Fiesta preparat de M-Sport, ii determina sa revina in WRC. Pilotul francez a declarat publicatiei L'Equipe ca a fost dezamagit de faptul ca Ford nu s-a implicat mai mult.

"Le-am dat un ultimatum: fie avem sprijinul lor ca echipa oficiala, fie sunt mari sanse sa merg in alta parte" a declarat Ogier. Chestionat de Autosport, Ogier a mai spus ca i-a facut placere sa lucreze cu Malcolm Wilson si echipa M-Sport insa lucrurile deveneau tot mai dificile, neavand echipa de uzina alaturi. 

Sebastien Ogier se afla momentan pe a treia pozitie a clasamentului general si este de parere ca daca nu va castigat in weekend Raliul Marii Britanii, sansele la inca un titlu vor fi minime.

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri