Raliul Moldovei Bacau

Bacau, 21 iun. - 22 iun. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Ultimul atac pentru Sebastian Barbu și Marc Banca

Data: 05 Octombrie 2018 / Raliuri

Sebastian Barbu și Marc Banca, copilotul său, sunt pregătiți să se lupte pentru titlu în Raliul Sibiului, ultima etapă din Campionatul Național.

După Raliul Iașului, penultima etapă din Campionatul Național de Raliuri, Sebastian Barbu a ajuns la 100 de puncte în clasamentul general al clasei 11 și este lider la această clasă, chiar dacă în primele două etape nu a punctat.

Raliul Sibiului este cursa de casă pentru Sebastian Barbu și împreună cu Marc Banca, copilotul său, este pregătit să se lupte pentru titlu. “Poate fi un avantaj să concurezi acasă, dar asta nu înseamnă că titlul este deja al nostru. Este un raliu lung și trebuie să rămânem concentrați până la final. O să ne facem treaba mai bine ca niciodată și o să demonstrăm că suntem un echipaj de valoare în campionat. Se pare că vremea ține cu noi, așă că vă așteptăm pe probele speciale”, a spus Sebastian Barbu.

Raliul Sibiului începe joi, 4 octombrie, cu startul festiv din Piața Mică, programat la ora 20:30. Vineri, 5 octombrie, sunt programate primele patru probe speciale, cu începere de la ora 13:30, iar sâmbătă și duminică alte 9 probe speciale. Sosirea este prevăzută pentru duminică, 7 octombrie, la ora 13:20.

“În primul rând trebuie să le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat să ajungem până aici anul acesta. Nu a fost deloc ușor și mă bucur că am reușit să trecem cu bine peste situațiile dificile. Sunt optimist că și la raliul de casă o să facem o figura bună și o sa terminăm sezonul cu fruntea sus”, a mai spus Sebastian Barbu.

Echipajul Sebastian Barbu/Marc Banca este susținut în acest sezon de Jifa SRL, Sherco Enduro Tours, vinurile Gorgandin, Aerotravel, Celot Logistics&Transport, Millers Oils prin MotorOil și TTH Motorsport.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri