Raliul Moldovei Bacau

Bacau, 21 iun. - 22 iun. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Sebastian Barbu și Marc Banca sunt campioni la clasa 11

Data: 10 Octombrie 2018 / Raliuri

După un sezon în care nu au participat la primele două curse, Sebastian Barbu și Marc Banca au obținut cinci victorii consecutvie și și-au asigurat titlul la clasa 11, chiar pe teren propriu, în Raliul Sibiului.

Cu 5 victorii consecutive, Sebastian Barbu și Marc Banca au reușit să-și asigure titlul la clasa 11 în Campionatul Național de Raliuri. Ultima etapă a sezonului a fost programată acasă la Sebastian Barbu, iar pilotul sibian a făcut din nou spectacol.

Sebastian Barbu și Marc Banca au avut un început mai prudent în etapa de la Sibiu, obiectivul principal fiind câștigarea punctelor pentru a ieși campioni. “Am avut un început mai prudent, dar am și făcut multe greșeli. Au apărut și diverse probleme tehnice, dar totul s-a rezolvat în final”, a spus Sebastian Barbu.

După speciala a cincea, Sebastian Barbu și Marc Banca au preluat conducerea în clasamentul raliului, la clasa 11, și nu a mai cedat-o până la final. Astfel, după 5 victorii consecutive în Campionatul Național de Raliuri la clasa 11, Sebastian Barbu câștigă primul său titlu de campion național.

“Am terminat sezonul 2018 pe prima treaptă a podiumului la clasa 11. Obiectiv îndeplinit. A fost un sezon frumos în care am făcut față tuturor provocărilor, am trecut cu bine peste toate obstacolele, am avut parte de o atmosferă bună în service și în mașina de concurs. Trebuie să le mulțumesc tuturor partenerilor care ne-au susținut, familiei și prietenilor, dar nu în ultimul rând fanilor. Sunt bucuros că nu m-am dat bătut în momentele grele și am învățat că trebuie să fii în primul rând corect cu tine ca să reușești. A fost frumos, a fost o super lupta la clasa 11, felicitări tuturor piloților. Abia aștept acum sezonul 2019.”, a mai adăugat Sebastian Barbu.

Echipajul Sebastian Barbu / Marc Banca este susținut în acest sezon de Jifa SRL, Sherco Enduro Tours, vinurile Gorgandin, Aerotravel, Celot Logistics&Transport, Millers Oils prin MotorOil și TTH Motorsport.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri