Raliul Argesului

Arges, 03 mai - 04 mai 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Fumul de miercuri: "SG Market"

Data: 17 Octombrie 2018 / Raliuri

Nu sunt invidios din fire. Daca ceva imi place, nu ma gandesc ce bine ar fi sa fiu in locul celui care are acel ceva… o masina, o casa, un rezultat bun, o tipa frumoasa etc. Mai degraba ma gandesc ce sa fac ca sa obtin acel ceva. In plus, invidia este un sentiment negativ, dorinta este unul pozitiv, unul care motiveaza, care cauta si gaseste resurse. Un sportiv nu va fi niciodata invidios. Un sportiv adevarat. Adica instinctul lui, dobandit prin ani de disciplina si antrenamente, nu va fi sa dea la o parte sau sa isi doreasca sa nu fi existat cineva ci sa invinga pe acel cineva.

Asadar, nu sunt si nu am fost niciodata invidios pe rezultatele bune ale niciunui adversar sau competitor din CNR sau CNVC. Nu sunt invidios ca Dode a castigat H3-ul, nu sunt invidios pe Costi ca are masina pe care o are. Nu ma gandesc ca sa vrea sa fiu in locul Raul Badiu, ma bucur pentru el, asa cum ma bucur cand Mihnea Muresan castiga chiar daca ma gandesc ca poate as fi mai bun ca el. Cati dintre noi nu cred asta?! Putini poate ar fi mai rapizi, majoritatea insa viseaza aiurea, probabil cu mine in frunte. Realitatea este una singura: el a facut ce a facut, noi nu. Punct.

Nu ma gandesc cu invidie la Andrei Girtofan care la prima participare cu un R2 a facut un rezultat frumos. Dimpotriva, ma gandesc cat bine i-a facut moralului lui si mai ales cat de bine i-a prins lui Giri rezultatul din Serbia. Nu m-am gandit niciodata cu invidie la Giri pentru ca are o sponsorizare consistenta de la Skoda si de ce nu eu, ca am fost mai aproape de concern toata viata?! Dimpotriva, ma bucur de fiecare data cand vad mare “Skoda” pe masina lui si declar peste tot ca am fost inca din 2005 fanul lui. Si tot asa, ati prins ideea…

… dar sunt invidios pe Sorin Ghisoi si pe proiectul lui extraordinar pe care o sa il laud de fiecare data, si o sa il sustin cu ce orice pot. Dar sa stiti ca scrasnesc din dinti. Bravo Sorin, ceapa ta de smecher! :)

Andrei Mitrasca

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri