YPF Rally Argentina

Argentina, 25 apr. - 28 apr. 2019
www.rallyargentina.com


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Kris Meeke va pilota pentru Toyota in 2019

Data: 17 Octombrie 2018 / World Rally Championship

Echipa Toyota a anuntat ca in sezonul viitor al Campionatului Mondial de Raliuri va conta pe serviciile lui Kris Meeke. Pilotul britanic li se va alatura lui Ott Tanak si lui Jari-Matti Latvala in incercarea de a aduce constructorului japonez titlul la echipe.

Kris Meeke nu a mai pilotat in WRC de la Raliul Portugaliei, desfasurat in luna mai a acestui an. Atunci, el a abandonat in urma unei iesiri in decor in care a lovit puternic Citroen-ul C3 WRC. Aceasta a fost ultima dintr-o serie consistenta de iesiri in decor iar echipa Citroen a decis sa renunte la colaborarea cu Meeke.

"Au fost cateva luni foarte dificile pentru mine dar nu am stat deoparte chiar asa mult timp. In sufletul meu am stiut ca vreau sa revin intr-o masina WRC iar prima mea experienta cu Yaris mi-a oferit o placere foarte mare de a pilota din nou" a declarat Kris Meeke dupa un prima contact cu noua masina, pe un traseu din Finlanda.

Britanicul va mai face o schimbare, incheind amiabil colaborarea cu navigatorul Paul Nagle. El il va avea in dreapta sa in 2019 pe Seb Marshall, copilotul actual al lui Hayden Paddon. 

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri