CNRB - Raliul Argesului Catena

Pitesti, 26 iun. - 27 iun. 2020
www.raliulargesului.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Echipajul Cotnari Rally Team și-a luat la revedere de la fani

Data: 18 Octombrie 2018 / Raliuri

Echipajul Cotnari Rally Team și-a luat la revedere de la fani cu cel mai bun timp în ierarhia FIA a ultimei probe speciale a ediției 2018, Superspeciala Raliului Sibiului. Pentru Titi Aur și Silviu Moraru urmează însă o vacanță activă, obiectivul lor fiind acela de a pregăti al doilea sezon cu din programul Skoda Fabia R5.

Cei 639, 20 de kilometri ai Raliului Sibiului 2018, din care 120,50 de probă specială, au reprezentat pentru Cotnari Rally Team finalul primei etape a proiectului Skoda Fabia R5. Multiplul campion național Titi Aur, alături de Silviu Moraru, au pus accent pe spectacol, dar și pe culegerea informațiilor vitale pentru pregătirea campaniei 2019.  Și, fără îndoială, faptul că și-au probat din nou calitățile pe tehnica Superspecială care a pus punct ultimei etape a campionatului a reprezentat doar un motiv suplimentar de satisfacție. ”Ultima impresie contează întotdeauna și sunt fericit că am obținut cel mai bun timp în ierarhia FIA în fața fanilor sibieni, unii dintre cei mai avizați din România. Suntem pe drumul bun, dar și eu și Silviu suntem conștienți că ne așteaptă o vacanță activă pentru ca la startul viitoarei stagiuni să ne găsim în cea mai bună formă”, a precizat Aur.

A fost un an de muncă intensă, în care fiecare kilometru a permis echipajului Cotnari Rally Team să cunoască mai bine limitele Skodei Fabia R5, și să crească, într-o manieră sănătoasă, graduală, ritmul pe probele speciale. Un proces complex, asumat, care reprezintă fundația de la care, în inter-sezon, urmează să pregătească ediția 2019 a campionatului, una în care vizează să-și măsoare forțele de la egal la egal cu adversarii care au la activ ani buni de raliuri cu astfel de mașini.

”Am pornit cu entuziasm în acest proiect și îl încheiem sub aceleași auspicii. Viața înseamnă un proces continuu de dezvoltare, iar motorsportul nu face excepție. O mașină la acest nivel de performanță  te învață să ai răbdare în procesul de acomodare, pentru că îți cere un alt tip de abordare față de predecesoarele versiuni de top din raliuri. Fiecare viraj, fiecare secțiune flat-out înseamnă o experiență specială din care poți obține informațiile care te vor duce către ritmul care îți permite să o folosești la întreaga sa capacitate și să îți atingi obiectivele”, spune Titi. În opinia sa, un aspect extrem de important sunt reperele pe care acest sezon le-a oferit atât în ceea ce privește modul în care se comportă mașina pe probele speciale din campionat, reacțiile sale în diverse condiții de aderență, dar și cele care vizează raportarea la ceilalți piloți aflați în lupta pentru primele poziții din campionat. ”Datele acestea sunt esențiale în sportul nostru și reprezintă elemente determinante în rețeta succesului”, a încheiat Titi.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri