Cupa Cheile Gradistei TOTAL

Cheile Gradistei, 18 mai - 19 mai 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Lucien Hora alături de Lola revin la coastă în 2019

Data: 24 Octombrie 2018 / Coasta

Articol preluat de pe www.reper24.ro


Un comeback mult așteptat, dar de care se mai legau puține speranțe se va produce începând cu noul sezon competițional de viteză în coastă din 2019. Campionul Lucien Hora va reveni la cursele de coastă cu celebra sa Lola F3000, grație noului său coleg de echipă, timișoreanul Bogdan Cuzma, cel care a făcut un gest impresionant. Cuzma a decis să achiziționeze automobilul de curse, scos la licitație de executorul societății HYDRO ENGINEERING, bolidul care seamănă foarte mult cu o mașină de Formula 1 și în care Hora a bătut record după record pe traseele din țară. Cu siguranță este o veste mare pentru iubitorii sportului cu motor din Reșița, ca de altfel și din țară, Lucien Hora fiind unul din cei mai apreciați piloți ai ultimelor două decenii în România, și fără a greși am putea spune că este un „fiu“, adoptat și crescut de legendarul pilot de curse reșițean Werner Hirschvogel.

Despre noua achiziție a echipei CB Rally Vest, „vinovatul“ acestei surprize neașteptate, Bogdan Cuzma, cel care s-a ocupat anul acesta de organizarea etapei de viteză în coastă la Reșița, a consemnat:

„Am auzit că există cârcotaşi care ne numesc pe noi, piloții, nişte copii mari care nu renunță la jucării, doar îşi cumpără altele mai mari. Pai şi atunci, „bunicii“, nu au rolul să prelungească toată bucuria? Mulțumesc, Lucien Hora, pentru onoarea de a intra în echipa noastră! Cu tot cu jucărie!“.

La rândul său, campionul vitezei în coastă, Lucien Hora a declarat pentru REPER 24: „Sunt foarte fericit că am întâlnit oameni de acțiune ca Bogdan Cuzma, dedicați motorsportului. Desigur mai e mult până departe, avem de pregătit acest monopost la Timișoara, dar cel mai important a fost acest pas, al achiziției Lolei. Va urma prezentarea echipei CB Rally Vest, unde până acum suntem trei reșițeni, amintindu-i aici și pe piloții Ciucă și Gruba“. În 2019, am putea avea parte și de o altă surpriză, revenirea în CNVC a reșițeanului Ovidiu Zaberca, care este membru de doi ani al CB Rally Vest și despre care sursele noastre spun că își pregătește de zor mașina de curse.

Sursa: www.reper24.ro

 

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri