Raliul Aradului

Arad, 24 mai - 25 mai 2019

>


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Comunicat ACS Auto Blic

Data: 11 Februarie 2019 / Raliuri

În ceea ce privește Comunicatul publicat de FRAS, în data de 11.02.2019, Clubul ACS Auto Blic dorește să facă următoarele precizări:

La data de 14.01.2019, în urma negocierilor purtate între ACS Auto Blic și FRAS, procedură stipulată clar în Regulamentul Organizatorilor în vigoare, au fost semnate două contracte privind etapele organizate de ACS Auto Blic. Unul pentru etapele din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă și unul pentru Campionatul Național de Raliuri. Aceste contracte prevăd în mod explicit drepturile și obligațiile fiecărei părți semnatare, inclusiv cele privind plata cauțiunii. Ținem să arătăm că ACS Auto Blic și-a onorat în totalitate obligațiile de plată asumate conform acestor contracte, achitând încă din data de 17.01.2019 cauțiunea pentru etapa Trofeul Râșnov. Pentru celelalte evenimente cauțiunea urmează să fie achitată conform clauzelor contractuale.

În aceste condiții, Hotărârea Consiliului Federal Nr. 1/31.01.2019 prin care s-a constatat că ACS Auto Blic are datorii restante față de Federația Română de Automobilism Sportiv a fost contestată în mod evident la Comisia de Apel. În momentul contestării s-a depus și dosarul complet conținând în detaliu aspectele arătate mai sus. Urmează, așa cum se arată și în comunicatul FRAS, ca această comisie să hotărască cu privire la temeinicia apelului nostru.

Dorim să precizăm încă o dată faptul că ACS Auto Blic nu a contestat solicitarea FRAS de plată a cauțiunii ci metoda total în afara Regulamentelor Federale și Fiscale prin care se solicită această cauțiune.

De asemenea, dorim să îi informăm pe toți colegii organizatori că ACS Auto Blic procedează, a procedat și va proceda întocmai în conformitate cu Regulamentele FRAS în vigoare.

Stoica Bela
Președente
ACS Auto Blic

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri