Trofeul Baia Mare (va fi reprogramat)

Baia Mare, 30 mai - 31 mai 2020


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

A inceput sezonul de coasta! Rezultatele recunoasterilor de la Trofeul Serus Rasnov

Data: 06 Aprilie 2019 / Coasta

Astazi a debutat sezonul 2019 al Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop. Trofeul Serus Rasnov a programat in prima parte a zilei trei runde de recunoasteri, in care concurentii au realizat primele urcari din acest an. Desi timpii obtinuti nu sunt foarte relevanti pentru desfasurarea etapei, Lucian Radut s-a pozitionat in fruntea clasamentului cumulat, fiind urmat de Emil Nestor si Mihai Leu.


                                                                           Foto: abimages.ro

Venit la Rasnov pentru a testa in conditii de concurs noua masina pe care o va folosi in raliuri, Valentin Porcisteanu a avut cel mai bun timp al primei runde de recunoasteri. Citroen-ul C3 R5 pilotat de Porcisteanu a parcurs traseul in doua minute si 4,148 secunde. Cu un Ferrari 458 Challenge Evo, Mihai Leu a fost primul care a scazut sub doua minute si singurul care a facut asta in runda a doua de recunoasteri. Asa cum era de asteptat, cel mai bun timp al diminetii a venit in ultima runda a recunoasterilor. Lucian Radut, cu al sau Mitsubishi Lancer EVO, a stabilit timpul de referinta, 1:56,019.

Vremea excelenta a adus multi spectatori pe traseul de pe Valea Cetatii insa si pasionatii care nu au ajuns la Rasnov pot urmari live aceasta etapa pe pagina de Facebook Autorally si FRAS.

In a doua parte a zilei sunt programate doua urcari de antrenamente, cele care vor stabili ordinea de start de duminica.

Rezultatele LIVE pot fi accesate aici.

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri