CNVCT - Trofeul Gutai

Baia Mare, 29 aug. - 30 aug. 2020


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Cotnari Rally Team a urcat pe podium la Trofeul SERUS Râșnov

Data: 09 Aprilie 2019 / Coasta

Debutul oficial al Cotnari Rally Team în sezonul 2019 s-a soldat cu o clasare pe podium la categoria S20 în Trofeul SERUS Râșnov, prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop.

Primul weekend de aprilie a reprezentat momentul de start pentru o nouă ediție a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop. Pentru echipajul Cotnari Rally Team competiția a reprezentat cadrul perfect pentru efectuarea unor teste de asfalt în condiții de concurs.

”Am început deja pregătirile pentru sezonul 2019 al întrecerilor naționale de raliuri. Și, cum a rămas mai puțin de o lună până la start, am profitat de această ocazie pentru a verifica stadiul actual”, a declarat Titi Aur, deținătorul recordului de titluri naționale în raliuri.

Prima zi, cea a antrenamentelor, a dedicat-o, alături de obișnuitul său copilot, Silviu Moraru, reintrării în ritmul de cursă. În opinia sa, începutul pare promițător. ”Îmi place mașina, este reglată pe gustul meu și al lui Silviu”, a mărturisit Titi. Iar timpii au arătat acest lucru. Au progresat la fiecare trecere și au folosit fiecare urcare pentru a testa setări, dar și comportamentul mașinii cu pneuri diferite.

Ziua de duminică a fost folosită pentru testele în regim de cursă. Vremea bună a adus pe marginea traseului de concurs o mulțime de fani, iar echipajul Cotnari Rally Team le-a oferit acestora spectacolul așteptat. Fără să neglijeze însă timpii obținuți. ”Am terminat Trofeul SERUS Râșnov pe locul 3 la clasa S20, cu un timp cumulat de 4:01,893 minute. Sunt mulțumit pentru clasarea pe podium și pentru că am testat mașina în regim de cursă, ca să ne asigurăm că totul este pregătit pentru începutul Campionatului Național de Raliuri”, a concluzionat Aur.

Cominicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri