Raliul Iasului

Iasi, 06 sep. - 07 sep. 2019
www.raliuliasului.ro


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Un fel de Harap Alb al Raliului Argesului 2019

Data: 06 Mai 2019 / Raliuri

A fost o data ca niciodata, ca daca nu ar fi, nu s-ar povesti, un echipaj de raliu format din sot si sotie - Mihai si Severina Beldie, prezenti la startul primei etape a Campionatului National de Raliuri - Raliul Argesului, la bordul unei masini speciale, o masina alaturi de care echipajul a facut fata unor provocari perfecte pentru un scenariu de film.

Daca pe prima proba, iesirea in decor a lui Titi Aur, a anulat proba, pe cea de-a doua proba, exact in acelasi loc, eroii nostrii au avut parte de o iesire in decor ce a transformat restul raliului intr-o adevarata lupta de a ajunge la final!

Primul pas a fost chiar la iesirea in decor unde, dupa spulberarea unui gard, masina a ajuns intr-o zona imprejmuita, dar cu ajutorul spectatorilor, cei doi au reusit sa iasa de acolo cu bara sparta si ventilatorul lipit de rolele motorului.

Au ajuns la finalul probei unde, logic, ventilatorul s-a aprins, montand putina panica in masina. O scurta oprire, cateva lovituri de picior si totul a revenit la normal pana la PS3 (Superspeciala) unde dupa primele 3 viraje, instalatia ventilatorului a spus pas si s-a aprins, scotand un fum puternic in masina. Cu un gust amar, cei doi se opresc si aproape de momentul in care sa anunte abandonul, Mihai, cu ajutorul unui patent si a unei role de banda de izolat, rezolva problema pentru a reusi sa ajunga in parcul de service.

Dupa o zi incendiara la propriu, cea de-a doua zi a reprezentat o lupta nebuna de a ajunge la finish in 3 cilindrii din cei 6 ai motorului.

“Dupa iesirea in decor si problema electrica din prima zi, ceva a fost afectat si am continuat asa, in trei cilindrii, pana la finalul raliului unde, am urcat si pe podium, locul 3 la clasa NAT12 si locul 1 la RWD (pentru ca am fost singuri :))” declara Mihai la finalul etapei.

La final, echipa Vroom Vroom Vlog va ofera un material video (rezumat) ce a adunat in primele ore de la publicare peste 40.000 de vizionari!

Multumim tuturor ce au crezut in prezenta noastra la prima etapa a CNR 2019 si anume: Venue Ballroom & Events, Smart Driving Romania, Hotel Arges Pitesti, ColantariDesign.ro, autoechipat.ro si Aplicatia Beez.

Comunicat de presa

 

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri