Raliul Iasului

Iasi, 06 sep. - 07 sep. 2019
www.raliuliasului.ro


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

”Criză” ne-a salvat de-o...CRIZĂ!

Data: 07 Mai 2019 / Raliuri

In weekend-ul trecut a debutat editia 2019 a Campionatului National de Raliuri. Sibiu Rally Team si-a stabilit obiective indraznete pentru acest sezon. In primul rand strangerea bugetului necesar apoi clasari pe podium la fiecare etapa atat in campionatul mare cat si in cel de Rally 2 si nu in ultimul rand titlul la echipe in cadrul campionatului Rally 2. Raliul Argesului a revenit dupa cativa ani in campionat cu aceleasi probe frumoase desfasurate pe Transfagarsan si cu o superspeciala care a fost o adevarata proba de raliu in centrul orasului.


Foto: RallyPhoto Hunters

“Raliul Argeșului Catena pentru noi a insemnat un loc 1 la clasa RC2N si locul 8 în clasamentul Open si clasamentul general FIA. Acest rezultat nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerului nostru tradițional Hermes Forwards si a clubului Sibiu Rally Team coordonat de prietenul meu Dan Magos. Mulțumiri speciale Trattoria by Garden Pub din Pitești care la această etapă ne-a răsfățat cu specialități italienesti delicioase. Deasemenea multumim RallyMax.ro partener media de multă vreme și băieților care ne-au asteptat in parcul de service Vali (Racing Nick) si Ionut Laurentiu.” ne-a declarant Razan Trisnevschi care la acesta etapa a avut in dreapta pe sotia lui Manuela Trisnevschi un copilot care si-a facut datoria pe deplin.

Celelate trei echipaje ale echipei sibiene au fost inscrise in cadrul campionatului Rally 2. Din pacate din cele trei doar unul a terminat raliul Cosmin Salistean / Stefan Raita, acesta din urma integrandu-se tot mai bine in echipa. Dragos Ghigolea insotit de aceasta data de Ionut Popa a trebuit sa depuna armele pe Transfagarsan din cauze tehnice. Frustrarea este si mai mare pentru ei datorita faptului ca dupa prima zi erau clasati pe locul 3 in clasmentul general. Cel de-al treilea echipaj format din juniorul Paul Popa si coordonatorul echipei Dan Magos au abandonat pe drumul ce face legatura dintre Transfagarasan si Pitesti, cum se spune in limbaj raliistici pe etapa.

“Frustrarea este destul de mare avnd in vedere ca ne-am oprit dupa ce am terminat si ultima speciala a raliului cu un motor distrus. Pot spune ca nu a fost un debut reusit pentru noi si nici pentru echipa. Asa cum spune si titlul acestui comunicat Razvan Trisnevschi (a carui porecla este CRIZA) a salvat onoarea. Locul 2 obtinut de echipa in clasamentul Rally 2 a fost de conjunctura. Sper ca la etapele urmatoare sa fim mult mai bine pregatiti.” ne-a declarat Dan Magos.

Echipa multumeste: MATEC CNC TEHNIC, IFM ELECTRONIC, IFM EFECTOR, Trencar Racing, Young Balet si tuturor celor care ne sunt alaturi.

Comunicat de presa

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri