CNRB - Raliul Moldovei Bacau powered by Dedeman Automobile

Bacau, 24 oct. - 25 oct. 2020
www.raliul-moldovei.ro

>


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Dan Gîrtofan, start la Rally Bulgaria în weekend

Data: 08 Mai 2019 / Raliuri

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza nu au parte de pauză după debutul de sezon de la Raliul Argeșului 2019. Cei doi brașoveni vor lua parte, în weekend, la Rally Bulgaria, o etapă în calendarul Balkan Rally Trophy 2019 (campionat ce face parte din European Rally Trophy). Giri și Tudor vor participa la runda din țara vecină, în premieră, din postura de campioni balcanici.

„Mergem întotdeauna cu plăcere în Bulgaria. Avem foarte mulți fani la sud de Dunăre și, atunci când se poate, participăm cu mare drag la etape de acolo. Mai ales la cele care sunt parte din European Rally Trophy. Anul acesta vom participa la Rally Bulgaria în calitatea de campioni en-titre în Balkan Rally Trophy. Este o postură interesantă, care ne obligă să avem o evoluție foarte bună și să obținem un rezultat pe măsură. Rally Bulgaria este o oportunitate bună pentru noi, dar mai ales pentru Andrei de a acumula kilometri de probe speciale. Știm că vom avea parte de o cursă foarte dificilă, dar în același timp foarte frumoasă. Mergem încrezători și cu dorința de a obține o clasare cât mai sus. În 2019 ne-am propus ca pe lângă etapele din întrecerea internă, să participăm și la raliurile acestea care sunt -pe lângă casă-”, a declarat Dan Gîrtofan.

La Rally Bulgaria, ce se va desfășura pe asfalt, în jurul orașului Varna, va lua parte și Andrei, fiul lui Dan Gîrtofan, care alături de Doru Vraja, va încerca să obțină un rezultat cât mai bun.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza doresc să le mulțumească următorilor parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto, MHS Truck & Service Brașov.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri