Etapa a III-a - Craiova

Craiova, 13 sep. - 14 sep. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Cotnari Rally Team sprinteaza la malul marii!

Data: 10 Mai 2019 / Super Rally

Titi Aur, pilotul Cotnari Rally Team, concureaza maine, la Mangalia, in etapa de debut a Campionatului National de Super Rally.

Pentru Cotnari Rally Team, Raliul Argesului, prima etapa din Capionatul National de Raliuri, este deja istorie. Toate gandurile se indreapta deja catre urmatoarele runde ale intrecerii, prima dintre acestea fiind programata la Arad, la finele acestei luni. Insa, precum in 2018, proiectul echipei lui Titi Aur, recordmanul absolut in materie de titluri nationale in raliuri, presupune si prezente la viteza in coasta si in Campionatul National de Super Rally.

“Intrecerile din campionatul organizat de Mihai Leu s-au bucurat de un real succes anul trecut. Este o competitie care le ofera si iubitorilor motorsportului din orase precum Craiova sau Bucuresti sa se bucure de spectacol. Acum, iata, campionatul ajunge si la malul marii, la Mangalia, si sunt convins ca va atrage si aici o multime de fani dornici sa se bucure de spectacolul cailor putere. Imi doresc sa le ofer acestora spectacol, insa, pe de alta parte, nu voi neglijja cronometrul si rezultatul sportiv”, spune Titi. 

Traseul pe care se va alerga la Mangalia are o lungime totala de 1,25 km, iar distanta totala pe care vor trebui sa o parcurga concurentii este de 3,75 km (3 ture). Astazi, de la ora 20, este programat startul festiv, in Piata Republicii din Mangalia. Concursul are loc maine, sambata 11 mai. De la ora 9:30 se disputa mansele de calificari, care dureaza pana la ora 14:30. Finala este programata de la ora 15, in timp ce festivitatea de premiere va avea loc la 19:30.

Comunicat de presa

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri