ADAC Rallye Deutschland

Germania, 22 aug. - 25 aug. 2019
www.adac-rallye-deutschland.de


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Thierry Neuville abandoneaza in Chile

Data: 11 Mai 2019 / World Rally Championship

Liderul clasamentului general WRC, Thierry Neuville, a suferit un accident pe cea de-a opta proba speciala a Rally Chile, distrugand masina de concurs. Asadar, pilotul Hyundai Motorsport este nevoit sa abandonze intrecerea. Inaintea PS8, Neuville se afla pe a treia pozitie a clasamentului raliului, la doar 1.4 secunde in urma lui Sebastien Ogier.

In acest weekend se desfasoara in Chile cea de-a sasea etapa a Campionatului Mondial de Raliuri. Thierry Neuville a venit in tara sud-americana cu un avans de 10 puncte in fruntea clasamentului general WRC, insa sunt sanse foarte mari sa isi piarda pozitia de lider. Pilotul belgian a castigat prima proba de sambata, devansandu-l pe Jari-Matti Latvala de pe pozitia a treia si apropiindu-se la doar 1.4 secunde de pozitia secunda, detinuta de Sebastien Ogier.

Insa pe la jumatatea celei de-a opta proba, Thierry Neuville a suferit un accident spectaculos, masina sa oprindu-se pe o parte, intr-o stare in care nu mai putea fi folosita. Echipajul a cerut asistenta medicala iar pe speciala a fost fluturat steagul rosu.

Ott Tanak conduce Rally Chile, avand un avans de peste jumatate de minut in fata lui Ogier.

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri