Etapa a III-a - Craiova

Craiova, 13 sep. - 14 sep. 2019


  Clasamente 2019
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Cotnari Rally Team, pe podium la Mangalia

Data: 15 Mai 2019 / Super Rally

Titi Aur, pilotul Cotnari Rally Team, a facut spectacol in prima etapa a Campionatului National de Super Rally. 

Cotnari Rally Team nu are clipe de ragaz in aceasta prima parte a lunii mai. Pe langa programul din Campionatul National de Raliuri Dunlop, asa cum a obisnuit si anul trecut, s-a numarat si intre protagonistii etapei de debut a Campionatului National de Super Rally. O runda care a pus pe harta motorsportului din Romania o noua locatie, intr-un loc special, la malul marii. Mai precis, la Mangalia.

Peste 4.000 de fani au urmarit intrecerea disputata pe un traseu de 1,25 km, pe care pilotii l-au parcurs de trei ori pentru o distanta totala competitiva de 3,75 km. "Voi incerca sa merg cat mai eficient, dar si spectaculos!", spunea inainte de start Titi Aur. Si s-a tinut de cuvant in ambele privinte. 

La capatul unei evolutii spectaculoase si-a trecut in cont pozitia secunda. "Am reintalnit vechi prieteni si ma bucur ca am reusit sa le ofer atat lor, cat si miilor de fani care au venit sa se bucure de evolutia noastra, o mostra a spectacolului pe care-l ofera sporturile cu motor. Totodata, am izbutit locul secund atat in clasamentul general, cat si in clasamentul A1, astfel ca pot spune ca din punctul nostru de vedere a fost un eveniment reusit", a concluzionat pilotul Cotnari Rally Team.

Comunicat de presa

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri