CNRB - Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total

Brasov, Odorheiu Secuiesc, 17 iul. - 18 iul. 2020
www.raliulbrasovului.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Un loc 5 pentru echipajul Cotnari Rally Team la Raliul Aradului

Data: 27 Mai 2019 / Raliuri

Echipajul Cotnari Rally Team a evoluat la finelesăptămânii în Raliul Aradului, cea de-a doua etapă a Campionatului Națonal de Raliuri Dunlop 2019, terminând întrecerea pe poziția a cincea.


Foto: RallyZoom.ro

Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2019 a programat la sfârșitul acestei săptămâni cea de-a doua etapă, Raliul Aradului. Ajunsă la ediția a 11-a, competiția le-a propus concurenților 134,57 km de probă specială, 98,07% din distanța competitivă fiind pe macadam. 


Foto: RallyZoom.ro

Echipajul Cotnari Rally Team a abordat întrecerea într-o formulă inedită. Medicii i-au recomandat lui Silviu Moraru să nu ia startul la această etapă, iar acesta a venit la Arad în postura de inginer al echipei. Locul său în dreapta lui Titi Aur a fost luat, pentru prima dată după 11 ani, Toni Avram. De precizat că alături de Avram, în 2008, la Cluj, multiplul campion național marca ultima sa victorie în campionatul intern de raliuri.

De data aceasta, pe probele din jurul Aradului, Titi Aur și Toni Avram au avut parte de un traseu dificil, în special ca urmare a deselor schimbări de aderență și a suprizelor privind starea suprafeței de concurs. Ploile căzute în zilele care au precedat competiția și în prima a raliului au constituit un obstacol în plus, însă chiar și așa, timpii realizați pe probele speciale au probat că Titi se apropie și pe macadam de ritmul dorit. Astfel că, după un loc cinci în această etapă, Aur privește cu încredere către următoarele provocări din 2019. 


Foto: RallyZoom.ro

Următoarea etapă a campionatului intern, Raliul Moldovei Bacău, este programată, tot pe macadam, în perioada 21 - 22 iunie.

Comunicat de presă

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri