CNRB - Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total

Brasov, Odorheiu Secuiesc, 17 iul. - 18 iul. 2020
www.raliulbrasovului.ro


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Andrei Georgescu – cel mai rapid debutant

Data: 04 Iunie 2019 / Raliuri

Etapa a doua a Campionatului Național de Raliuri DUNLOP 2019, Raliul Aradului a reprezentat a doua competiție pe macadam la care ia startul tânărul pilot Andrei Georgescu. La comenzile unui Suzuki Swift Sport acesta s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului debutanților.


Foto: RallyZoom.ro

După Raliul Argeșului, un raliu în care Andrei a fost urmărit de ghinion, pierzând podiumul datorită unei pene de cauciuc, acesta a ”revenit în forță” la a doua etapă a sezonului, de data aceasta și cu un nou copilot, numind-o pe Mihaela Balint. Se pare că noua configurație i-a adus lui Andrei maximul de puncte, actual fiind pe prima poziție în clasamentul concurenților debutanți, după două etape.

”Revenirea pe macadam după mai bine de jumătate de an a fost frumoasă, dar și dificilă din cauza condițiilor meteo și a suprafeței foarte alunecoase. Încă de la prima probă m-am acomodat cu Mihaela și ne-am înțeles foarte bine pe tot parcursul raliului. De altfel, voi lua startul alături de ea la toate participările mele din acest sezon. Sunt foarte fericit că am terminat Raliul Aradului și cel mai important, că mi-am îndeplinit obiectivul, anume locul 1 la debutanți.”, a declarat Andrei Georgescu.


Foto: RallyZoom.ro

Cu un total de 134,5 km, Andrei a dominat întrecerea debutanților la Raliul Aradului, adjudecându-și victoria pe 7 probe speciale din totalul de 9 ale raliului. Pe lângă obținerea locul întâi la debutanți, Andrei a obținut puncte valoroase în clasamentul juniorilor, obținând poziția a cincea, dar și în clasamentul Cupei Suzuki, unde s-a clasat pe locul 4.


Foto: RallyZoom.ro

”Având în vedere că a fost al doilea raliu de macadam la care am luat startul, sunt foarte mulțumit de ritm. Din păcate pe PS 6 – Nadăș am avut o mică întâlnire cu un copac. Nu știam dacă mașina este în regulă din punct de vedere tehnic și am hotărât să merg mai încet pentru a termina raliul. Ne vedem la Raliul Moldovei, în 21 – 22 Iunie, unde voi încerca să cresc și mai mult ritmul. Țin să le mulțumesc partenerilor: Card Oil AvantajKFC Romania,Algernon și AM Garage.”, a încheiat Andrei Georgescu.

Un articol de Cristian Andrei
 

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri