CNVC - Cupa Reșița

Resita, 04 iul. - 05 iul. 2020
www.cb-rally.ro

>


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Lucien Hora: Ma bucur ca sunt multe monoposturi si biposturi, care termina pe podium

Data: 08 Iunie 2019 / Coasta

Dupa cinci ani de pauza, Lucien Hora a revenit in competitie ca si cum ar fi concurat ultima data in urma cu cateva saptamani. A mers exemplar la Rasnov, in prima etapa, obtinand victoria clasamentului OPEN si a incheiat al doilea in etapa de la Cheile Gradistei. Autorally a stat de vorba cu liderul clasamentului de viteza in coasta dupa prima urcare facuta de acesta la Trofeul TOTAL Brasov.

 

Cum a fost revenirea pe traseele de viteza in coasta?
A fost o revenire faina. De fapt n-am stat departe de ele, am mers in dreapta in ultimii ani. Acum, dupa 5 ani, ma bucur ca am revenit pe Poiana, care imi place mult. Din pacate n-am prins-o "tipla", are niste probleme la asfalt, dar sper sa fie bine maine dupa-masa.

Este aceeasi masina de acum 5 ani sau a mai fost modificata?
Este exact aceeasi masina cu care am participat ultima data. Modificarea suferita este ca a mai imbatranit, si ea, si eu.

Nu se vede asta. Primul loc in prima etapa dupa revenire, locul secund la Cheila Gradistei...
Multumesc. Am incheiat pe locul doi in a doua etapa dintr-o greseala de-a noastra, nu am avut benzina care trebuie. Si acum am putine probleme cu benzina, dar am vreo 20 de litri pentru maine. In rest, sper sa fie toate bune, sa mearga masina si sa fiu si eu in forma.

Cum este concurenta fata de acum 5 ani?
Imi pare bine ca au venit mai multe monoposturi, biposturi, chiar ma bucura mult. Imi place si ca aceste noi masini termina pe podium. Ma refer la Emil Nestor, la Andrei Dumitrescu, acum a venit si Silviu (nr. Dumitrescu). Merge bine si Dani Otil, chiar am ramas surprins la Cheile Gradistei cat de bine a mers. Se mentin acolo si "Mitsubele". Acum il asteptam pe Bogdan (nr. Cuzma), dupa ce in primele doua etape a avut ghinion. Sa speram ca incepand de astazi o sa isi dea si el drumul si o sa se bucure de calutii pe care ii are. Avem o echipa frumoasa, CB Rally, asteptam multi fani pe marginea traseului si asteptam ca la final sa castigam.

Bafta!
Multumesc!

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri