CNVC - Cupa Reșița

Resita, 04 iul. - 05 iul. 2020
www.cb-rally.ro

>


  Clasamente 2020
 Clasamente complete


  Suntem pe Facebook

Trofeul TOTAL Brasov: Nestor, mai rapid cu 1,468 secunde decat Hora in prima mansa de antrenamente

Data: 08 Iunie 2019 / Coasta

Emil Nestor a obtinut cel mai bun timp al primei urcari de antrenamente cronometrate din cadrul Trofeului TOTAL Brasov. Invingator in etapa precedenta, de la Cheile Gradistei, Nest0r a fost mai rapid cu aproape o secunda si jumatate decat cel mai apropiat urmaritor al sau, Lucien Hora. Al treilea rezultat al primei mansa de antrenamente i-a revenit lui Silviu Dumitrescu.


Foto: Rally Cow

Pilotand un prototip Norma M20 FC, cu care reusit rezultate surprinzatoare in primele doua etapa ale Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2019, Emil Nestor arata ca are intentii sa continue in acelasi mod si in cadrul celei de-a treia etape, Trofeul TOTAL Brasov. Nestor a fost cel mai rapid in doua din cele trei manse de recunoasteri, dar si atunci cand conteaza, in prima mansa de antrenamente. Urcand "Poiana" in 2 minute si 18,649 secunde, Emil Nestor l-a devansat pe Lucien Hora (Lola B99/50) cu 1,468 secunde, fiind singurul care a scazut su bariera de 2 minute si 20 de secunde. Silviu Dumitrescu participa la Brasov cu un prototip Osella PA21/E2 si s-a clasat al treilea in aceasta runda de antrenamente, la 3 secunde in urma timpului de referinta.

Al patrulea a fost Costi Stratnic (Dacia STCC), cu un avans considerabil in fata lui Mihaie Leu (Ferrari 458 Challenge Evo). Calin Manitiu a revenit Trofeul TOTAL Brasov dupa ce problemele tehnice l-au tradat in cursa de la Cheile Gradistei, stabilind al saselea timp al primei manse de antrenamente, in fata lui Lucian Radut (Mitsubishi Lancer Evo 8,5) si a lui Aurelian Andronache (Speed Car GT 1000R). 

Al noualea timp la general a fost adjudecat de Dani Otil, iar top 10 a fost completat de Riccardo Tarabelli. Doi piloti uzuali ai primelor pozii au fost implicati in evenimente neplacute. Motorul masinii lui Bogdan Cuzma a cedat din nou, in timpul recunoasterilor iar Calin Fagadar si Dragos Savloschi au alunecat pe uleiul lasat pe traseu, iesind in decor si lovind masinile de concurs. 

Timpul antrenamentelor cronometrate vor stabili ordinea la start in mansele de concurs de maine. Aceasta ordine va fi stabilita dupa parcurgerea celei de-a doua mansa de antrenamente, ultima urcare a acestei zile.

Rezultatele LIVE pot fi accesate aici.

Dan Terea
Echipa Autorally

Raliuri

  • CNRD
  • ERC
  • Sprint
  • WRC

Coasta

Super Rally

Altele

  • Stiri